Dünya bu adamı konuşuyor

İngiltere'nin başkenti Londra'da Avrupa'nın en yüksek binasına koruma önlemi olmadan tırmanan çılgın adam bir anda dünyanın gündemine oluşturdu. Kimliği belirsiz adam her yerde aranıyor.

İngiltere'nin başkenti Londra'a bulunan 310 metre yüksekliğindeki 95 katlı gökdelen The Shard'a herhangi bir güvenlik önlemi almadan tırmanan adam tüm dünyanın merak ettiği kişi haline geldi.

Kemer ve güvenlik halatı kullanmadığı belirlenen adam sabah erken saatlerde gökdelene tırmanmaya başladı. Tam o sırada bölgeden geçenler adamı merak edince cep telefonlarının kameralarını açarak kaydetmeye başladı.

Çılgın adam dışı cam olan binanın etrafında zirveye doğru tırmanırken, David Kevin Williams isimli bir şahıs tarafından görüntülendi. Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından herkes çılgın adamı konuşmaya başladı.

Bazı gazetelerin internet siteleri, adamın kimliğini bildireceklere ufak çaplı bir para ödülü vermeyi dahi teklif etti.

Scotland Yard, adamın tırmanışın ardından binanın içine girdiğini, gerekli kontrollerin yapılmasının ardından gözaltına alınmadan serbest bırakıldığını açıkladı.

The Shard, Londra'nın en turistik binalarından biri olarak göze çarpıyor. Ülkeye gelen turistler, Shard'ın en üst katından eşsiz bir Londra manzarasının keyfini çıkarıyor.