Dünya senin gibi iyi insanların hatırına dönüyor Sultan dede. Yaptığı bir hareket tüm Türkiye'yi ağlattı

Dondurmacı Sultan dedenin yaptıkları, Türkiye'yi ağlattı. 0-6 yaş arasındaki çocuklara "Bunlardan büyük mutluluk olamaz" diyerek dondurmayı bedavaya veren Sultan dedi, diğer müşterilerle diyaloğuyla da takdir topluyor. Sultan dede sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Sosyal medyada esnaflar hakkında paylaşılan videolar büyük ilgi görüyor. Sultan dede adındaki bir dondurmacının videosu da kısa süre içerisinde viral oldu. Sultan dedenin, 0-6 yaş arasındaki çocuklara dondurmayı para almadan vermesi, izleyen herkesin gönlünü fethetti. 

"MUTLU OLDUKLARINI GÖRÜNCE MUTLU OLUYORUM"

Sultan dede, bir beklentisi olmadığını ve çocukları mutlu gördüğünde kendisinin de mutlu olduğunu belirterek, "Milyonlara değişmem bunu, en büyük mutluluk bu" ifadelerini kullanıyor. Çocuklar da yaptıkları resimleri Sultan dedenin dükkanına getiriyor, o da bu resimleri müşterilerine sergiliyor. 

BİNLERCE BEĞENİ VE YORUM ALDI 

Sultan dedenin videosu sosyal medyada paylaşılmasının ardından binlerce beğeni ve yorum aldı. Sosyal medya kullanıcıları Sultan dedeye yönelik "Dünya senin gibi iyi insanların hatırına dönüyor, iyi ki varsın" gibi yorumlarda bulundu.