Dünya yıldızı futbolcu Ali Sami Yen'de boy gösterecek. Yaşı daha 20 ama 110 milyon euro bonservisi var. Galatasaray'ın hücum hattından pahalı

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'a konuk olan yıldız karması Bayern Münih'te öne çıkan futbolculardan biri de Jamal Musiala. Alman futbolcu, henüz 20 yaşında olmasına rağmen 110 milyon euro değerindeki bonservis bedeliyle dikkat çekiyor. Bu rakam, Süper Lig'in en değerli takımları arasında yer alan Galatasaray'ın hücum hattından bile pahalı.

Dünya yıldızı futbolcu Ali Sami Yen'de boy gösterecek. Yaşı daha 20 ama 110 milyon euro bonservisi var. Galatasaray'ın hücum hattından pahalı

Türk futbolu ile Avrupa futbolcu arasındaki fark uzun zamandan bu yana açılarak ilerlemeye devam ediyor. Aradaki farkın en belirginleştiği alan ise takım kadroları. 

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE KARŞI KARŞIYA GELECEKLER

Galatasaray ve Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi grup mücadelesinde karşı karşıya gelecek. Zorlu maçta favori Alman devi Bayern Münih. Yıldızlar karması olarak adlandırılan takımda dikkat çeken bazı isimler var. 

Dünya yıldızı futbolcu Ali Sami Yen'de boy gösterecek. Yaşı daha 20 ama 110 milyon euro bonservisi var. Galatasaray'ın hücum hattından pahalı - Resim : 1

20 YAŞINDA AMA 110 MİLYON EURO DEĞERİNDE

Dünyanın en pahalı genç oyuncuları arasında yer alan Jamal Musiala, Bayern Münih'in kadrosunda yer alıyor. 20 yaşındaki Musiala'nın güncel piyasa değeri 110 milyon euro. Musiala, Türkiye'de Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde futbolseverlerin önüne çıkacak. 

Jamal Musiala'nin değeri, Süper Lig'in en değerli takımları arasında yer alan Galatasaray'ın hücun hattından daha yüksek konumda bulunuyor. 

TUCHEL'İN GÜVENDİĞİ İSİMLER ARASINDA

Diğer yandan yıldız futbolcu, Bayern Münih Teknik Patronu Thomas Tuchel ve Alman Milli Takımı'nın gözbebekleri arasında yer alıyor.