Dünyaca ünlü teknik adam Arsene Wenger’den dünyaya çağrı! Depremzedeler için destek istedi

Dünyaca ünlü Fransız Teknik Direktör Arsene Wenger, Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenenler için düzenlenen Omuz Omuza kampanyasına destek istedi.

Tüm Türkiye’nin canını yıkan Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki deprem 11 ilde 13.5 milyon vatandaşı etkiledi. Deprem felaketinin yaralarının sarılması için futbolun paydaşları da harekete geçti. Bu kapsamda Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği’nin ortaklaşa gerçekleştirdiği Omuz Omuza kampanyasına önemli bir destek geldi.

Dünyaca ünlü teknik adam Arsene Wenger’den dünyaya çağrı! Depremzedeler için destek istedi - Resim : 1

"UNUTMAYIN, HER BAĞIŞ BİR FARK OLUŞTURACAK"

FIFA Gelişim Direktörü Arsene Wenger sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla depremzedeler için destek istedi.

Wenger videoda şunları söyledi:

 “Türk halkının bu inanılmaz zor zamanda desteğinize ihtiyacı var. Deprem, birçok şehri yok etti ve üzücü bir şekilde birçok insan hayatını kaybetti. Eğer yapabiliyorsanız, sizi yardım etmeye davet ediyoruz. Birlik olalım ve Türkiye’deki depremden etkilenen şehirlere yardım edelim. Unutmayın, her bağış bir fark oluşturacak. Hayatta kalmaya çalışan binlerce insanın yardıma ihtiyacı var. Depremzedelere yardım etmek için küresel kampanyayı destekleyelim. Her bağış fark oluşturur. Yardım edebiliyorsanız, lütfen katılın.”