Apple'nin kurucusu Steve Jobs'un kızının yeni işi olay oldu!

Dünyaca ünlü teknoloji markası Apple'nin kurucusu Steve Jobs'un kızı 22 yaşındaki en küçük kızı Eva Jobs, mirastan faydalanamayınca bir karar aldı ve mankenliğe başladı. Eve Jobs da ünlü bir markanın ürünlerinin tanıtımı için harekete geçti.

Apple'nin kurucusu Steve Jobs'un kızının yeni işi olay oldu!

Apple'nin kurucusu İş insanı Steve Jobs’un eşi Laurene Powell’ın “Mirasla zenginliğe inanmıyoruz” diyerek 3 çocuklarının da 35 milyar dolarlık mirastan faydalanamayacaklarını açıklamasının ardından en küçük kızları Eve Jobs mankenliğe başladı.

35 milyar dolarlık mirastan faydalanamayan Steve Jobs'un kızı Eva Jobs mankenliğe soyundu. 22 yaşındaki Eva Jobs, yeni işi için kameraların karşısına geçti.

Apple'nin kurucusu Steve Jobs'un kızının yeni işi olay oldu! - Resim : 1

2011 yılında pankreas kanserinden yaşamını yitiren milyarder iş insanı Steve Jobs'un kızı Eve'nin mankenliğe başlamasının ise annesinin yaptığı açıklamadan sonra gelmesine dikkat çekildi.

Apple'nin kurucusu Steve Jobs'un kızının yeni işi olay oldu! - Resim : 2

Şimdilerde 35.4 milyar dolarlık servetin sahibi olan anne Laurene Powell Jobs, ölen eşi Steve Jobs ile evliliklerinden olan 3 çocuklarının da mirastan faydalanamayacaklarını belirtmişti.

Laurene Powell Jobs, miras ile zengin olmaya inanmadıkları için böyle bir karar verdiğini ve çocuklarının çalışarak kendi kazançlarını elde etmeleri gerektiğini kaydetmişti.