Dünyada bu videoyu izleyen herkes hüngür hüngür ağladı... İşte gerçek dostluk... Bedeni arasına sarıp zehriyle öldürecekti. Ölümü göze alıp dostunu kurtardı

Dünyada bu video izleyen herkes resmen hüngür hüngür ağladı. Gerçek dostluğun ne olduğunu öğreten, adeta ders niteliğinde bir video paylaşıldı. Bir yılan tarafından tüm bedeni sarılmış dostunu kurtarmak için gelen kertenkele kendi canını hiçe saydı ve yılanla birlikte tırmandıkları yerden düştü. O anlar izleyenlere duygu seli yaşattı.

Sosyal medyada paylaşılan bir video, insanlara dostluğun ne demek olduğunu bir kez daha hatırlattı. Dostunun bir yılan tarafından öldürülmek üzere olduğunu gören kertenkele, kendi canını hiçe sayarak yılana saldırdı. O anlar izleyenleri şaşkına çevirdi. Pek çok hayvanın korktuğu ve uzak durduğu yılana korkusuzca saldıran kertenkele sonunda başardı ve saniyeler içinde dostunu kurtardı. 

Dünyada bu videoyu izleyen herkes hüngür hüngür ağladı... İşte gerçek dostluk... Bedeni arasına sarıp zehriyle öldürecekti. Ölümü göze alıp dostunu kurtardı - Resim : 1

DOSTU İÇİN KENDİNİ FEDA ETTİ

Dostunu sıkıştırmış yılan, kertenkelenin saldırısıyla sersemleyince onu saldı ancak kahraman kertenkele ile birlikte yere düştü. Kahraman kertenkelenin yılana yem olup olmadığı bilinmese de dostunu sağ salim kurtarmayı başardığı görüldü.