Dünyada ondan sadece 8 tane kaldı... Ormanın en muhteşem canlısı... Türkiye'de de ailesi yaşıyor... O da yok olursa büyük felaket

Küresel iklim değişikliği ve insanlar tarafından doğaya verilen tahribat, canlıları hızla yok etmeye devam ediyor. Uzmanlar tarafından yapılan son değerlendirmeye göre dünyada sadece 8 tane kaldığı tahmin ediliyor. Kızıl kurdun akrabaları Türkiye'de de yaşıyor. Kurtlar ormanın en güzel canlıları arasında yer alıyor.

Doğada birbirinden müthiş çok sayıda hayvan var. Bu canlılar arasından bazıları var ki hem özellikleriyle de hem görünüşleriyle insanları kendilerine hayran bırakıyorlar.

İşte o hayvanlardan birinin de kızıl kurtlar olduğu biliniyor. Kızıla çalan rengi ile kendine has bir görünümü bulunan bu kurt türü hakkında son gelen haberler ise doğaseverleri adeta kahretti. 

DÜNYADA SADECE 8 TANE KALDIĞI TAHMİN EDİLİYOR 

Küresel iklim değişikliği ve insanlar tarafından doğaya verilen tahribat, canlıları hızla yok etmeye devam ediyor. Uzmanlar tarafından yapılan son değerlendirmeye göre
dünyada sadece 8 tane kaldığı tahmin ediliyor. Kızıl kurdun akrabaları Türkiye'de de yaşıyor. Kurtlar ormanın en güzel canlıları arasında yer alıyor.