Dünyadaki hiçbir annenin sabrını zorlamayın. Olacakları bizzat kendiniz yaşarsınız. Çitlerden atlayıp çim gibi ezdi

Dünyadaki hiçbir annenin sabrını zorlamayın. Ev sahibi, bahçesinde yaşanan olayı kayda alıp paylaştıktan sonra bunu herkese bir kez daha hatırlattı. Yavru köpeklerin, çitin arkasından yavrusunu ısırdığını gören anne geyik, çitlerin üzerinden hışımla atladı ve köpeklerden birini ayağının altında ezip hepsini kovaladı. O anlar, izleyenleri hayrete düşürdü ve bir annenin yavrusuna bulaşılmaması gerektiğini bir kez daha anımsattı.

Doğada ve biz insanlar için her zaman uyulması gereken evrensel bir kural vardır: Asla bir anneye bulaşmayın. İster anne ayı, ister anne bizon, ister anne geyik olsun, bir anne ile çocuğunun arasına girmeye çalışan her şey bunu daha iyi bilmelidir. Hemen hemen her anne, çocuklarını korumak için karanlık bir yerden yararlanma yeteneğine sahiptir. Yani bununla birlikte, bazı köpekler biraz fazla havladığında bir geyik annenin kavgacı olması sürpriz olmamalı.

Dünyadaki hiçbir annenin sabrını zorlamayın. Olacakları bizzat kendiniz yaşarsınız. Çitlerden atlayıp çim gibi ezdi - Resim : 1

ÇİTİN ÜZERİNDEN ATLADI VE YAVRUYU EZDİ

Bir geyik ve geyik yavrusu ormanda yürüyorlardı ve tel örgüyle karşılaştılar. Bu çit, havlaması ısırıklarından daha kötü olan köpeklerin evden çok uzaklaşmasını önlemek ve ayrıca küçük hayvanları güvende tutmaya yardımcı olmak için yerleştirildi. Bununla birlikte, çit bu iki amaçta da başarısız oldu, çünkü geyik yavrusu zincir bağlantılarına yeterince yaklaştığında, köpeklerin en cesur olanı geyik yavrusunu bir parça almaya karar verdi ve bu da sonuçta pek iyi gitmedi. Köpek bir ısırık alır almaz, anne geyik anında harekete geçti ve hızla çitin üzerinden atlayıp üç köpekten birini ezmeye başladı. Diğer ikisi fırtına çıkarmak için ellerinden geleni yaptılar ama anne geyik, küçük beyaz köpeğe sağa sola tekmeler atıyordu.

Dünyadaki hiçbir annenin sabrını zorlamayın. Olacakları bizzat kendiniz yaşarsınız. Çitlerden atlayıp çim gibi ezdi - Resim : 2

KÖPEKLERİN DURUMU AÇIKLANDI

Yaşanan korkunç olayın ardından üç köpeğin de durumunun iyi olduğunu bildirildi. Ancak muhtemelen içlerinden birinin geyik tarafından ezilmesinden sonra önceki kadar kendilerine güvenmeyecekler. Öte yandan, sahibi köpeklere durmaları için sürekli bağırıyordu ama onlar dinlemediler. Eğer sahiplerinin uyarısını dikkate alsalardı, dişi geyik tarafından ezilmekten kurtulabilirlerdi.