Dünyanın başının yeni belaları tam 17 saat önce ortaya çıktı. Ne oluyor bu hayvanlara. Okul basıp çocuklara saldırdılar

Teksas Austin’de yer alan bir liseyi rakunlar istila etti. 10 Mart'ta bir okulun duvarında ölü bir rakun bulunmasıyla başlayan istila uzunca bir süre devam ederken hayvanlar lisedeki öğrencilere saldırmaya başladı. Olay yerine profesyonel bir yaban hayatı temizleme uzmanı çağırıldıktan sonra okul rakunlardan arındırılmaya çalışıldı.

Dünyanın başının yeni belaları tam 17 saat önce ortaya çıktı. Ne oluyor bu hayvanlara. Okul basıp çocuklara saldırdılar

ABD’de yer alan Teksasa Austin’de bir lisede ilgin olaylar olmaya başladı. 10 Mart tarihinde bir öğretmen okulun duvar dibinde ölü bir rakun buldu. Olayına ardından okulda başka rakunlar canlı şekilde ortaya çıkmaya başladı. Okul içinde rakun görülme sıklığı artarken hayvanlar öğrencilere de saldırmaya başladı. Okulun yönetimi artan saldırılarla harekete geçti.

Dünyanın başının yeni belaları tam 17 saat önce ortaya çıktı. Ne oluyor bu hayvanlara. Okul basıp çocuklara saldırdılar - Resim : 1

 OKUL ARINDIRILMAYA ÇALIŞILIYOR 

Okulun yetkililerinden olan Nayeli Santoyo “Profesyonel bir yaban hayatı temizleme uzmanı olan Zararlılarla Mücadele Departmanımızla temasa geçtik ve onlar çoktan binaya dışlama çalışmasıyla girmelerini önlemek için çalışmaya başladılar ve ayrıca bilmediğimiz başkaları için insani tuzaklar kurdular." dedi.

Dünyanın başının yeni belaları tam 17 saat önce ortaya çıktı. Ne oluyor bu hayvanlara. Okul basıp çocuklara saldırdılar - Resim : 2