Dünyanın en büyük canlı göçü başladı... 120 milyon kırmızı yaratık, sürüler halinde akına geçti... Her yeri sarıp kıpkırmızı yapacaklar

Dünyanın en büyük hayvan göçleri arasında yer alan "Büyük yengeç göçü" Avustralya'da başladı. 120 milyon yengeç, akın akın okyanusa doğru gidiyor.

Dünyanın en büyük canlı göçü başladı... 120 milyon kırmızı yaratık, sürüler halinde akına geçti... Her yeri sarıp kıpkırmızı yapacaklar

Doğada var olan sadece insanlar değil, hayvanlar da mevsimlere göre göç ediyorlar. Hem üremek hem de yiyecek bulmak için daha uygun yaşam alanlarına doğru ilerleyen hayvanlar arasında en yüksek göçü yengeçler yapıyor. 

120 MİLYON YENGEÇ GÖÇ EDECEK

Aktarılan son bilgilere göre 120 milyon yengecin, Avustralya'da bulundukları karaı noktasından okyanusa doğru göç etmesi bekleniyor. İşte bu nedenle kırmızı yaratıkların büyük akını da başladı. 

ÖZEL YOLLAR VE KÖPRÜLER İNŞA EDİLDİ

Hava Forum tarafından yapılan paylaşımda ise bu yengeçler için özel yollar ve köprüler inşa edildiği belirtilerek şu ifadeler kullanıldı:

"Avustralya Christmas Adası'nda 120 milyon yengecin katıldığı okyanus göçü başladı. Yengeçler için özel yollar ve köprüler inşa edildi. Şu an bu yollardan ve köprülerden ilerleyerek üreme amaçlı okyanusa ulaşacaklar. Tüm yengeçlere bu zorlu yolculukta kolay gelsin..." 

Dünyanın en büyük canlı göçü başladı... 120 milyon kırmızı yaratık, sürüler halinde akına geçti... Her yeri sarıp kıpkırmızı yapacaklar - Resim : 1