WhatsApp'tan ilişki bitirecek güncelleme! Artık o özellik tarihe karışıyor

Dünyanın en çok kullanıcısı olan mesajlaşma uygulaması olan Whatsapp yeni özelliği üzerinde çalışıyor. İlişkisi olanların hoşuna gitmeyeceği bu yeni özellik ortalığı karıştıracağa benziyor. İşte kimilerinin bayılacağı fakat ilişkisi olanların da nefret edeceği o özellik...

WhatsApp'tan ilişki bitirecek güncelleme! Artık o özellik tarihe karışıyor

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın dünya çapında yaklaşık 1,6 milyar kullanıcısı var. En çok kullanıcıya sahip olan uygulama şimdilerde yepyeni bir özellikle kullanıcıların karşısına geçmeye hazırlanıyor.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle Whatsapp gibi mesajlaşma uygulamaları daha da önem kazandı. Whatsapp da her geçen gün yeni bir güncellemeyle uygulamayı geliştirmeye devam ediyor.

Kimileri Whatsapp'ın bu özelliğine bayılacak ilişkisi olanlarsa nefret edecek.

WhatsApp'ın yeni özelliği nedir, nasıl kullanılır?

WhatsApp yeni özelliğine göre artık konuşmalar esnasında çevrimiçi özelliğinizi gizleyebileceksiniz. Çevrimiçi olduğunuzda karşı tarafın sizi göremeyeceği yeni özellikle mesajlaşma anında artık hayalet gibi olacaksınız. WhatsApp için bazı kişilerin merakla beklemiş olduğu ‘çevrimiçi bilgisi’ ayarı geliyor.