Dünyanın en güçlü iki kardeşinin kahvaltı menüsünü ilk kez duyanlar doğru mu diye bir kez daha baktı

Dünyanın belki de gelmiş geçmiş en güçlü kardeşleri olan Stoltman kardeşler, rekordan rekora koşarken en büyük yardımcılarının yemek menüleri olduğunu söylüyor. Gün içinde yediklerini listeleyen kardeşler, günlük 10 bin hatta 12-13 bin kalori aldıklarını anlatıyorlar. Kardeşlerin kahvaltı menüsü bile dudak uçuklatacak cinsten...

Dünyanın en güçlü iki kardeşinin kahvaltı menüsünü ilk kez duyanlar doğru mu diye bir kez daha baktı

Kendinizi bir karavanın ağırlığını kaldırmaya veya 286 kg'lık bir taşı yüksek bir bara göndermeye ihtiyaç duyarsanız, önemli miktarda yakıta ihtiyacınız olacaktır. Devasa kardeşler, Dünyanın En Güçlü Adamı yarışmalarından önce günde 13 bin kalori tüketmelerine neden olan acımasız bir diyetle bu tür devasa güç gösterilerini sergiliyor. Küçük erkek kardeş Tom imrenilecek unvanın şu anki sahibi, büyük kardeşi Luke ise bir kez Avrupa'nın En Güçlü Adamı ve beş kez İskoçya'nın En Güçlü Adamı ödülünün sahibi oldu.

DÜNYA REKORUNU ELİNDE TUTUYOR

Tom, 2020'de dev beton toplardan beşini (100-180 kilogram) 16.01 saniyede kaldırma dünya rekorunu alt üst etti ve ayrıca 286 kilogram ile şimdiye kadar bir çubuğun üzerinden kaldırılan en ağır Atlas taşı dünya rekorunu elinde tutuyor. Tahmin edebileceğiniz gibi, böylesine devasa bir güç, aynı derecede devasa bir diyetle tamamlanmalıdır.

Dünyanın en güçlü iki kardeşinin kahvaltı menüsünü ilk kez duyanlar doğru mu diye bir kez daha baktı - Resim : 1

10 BİN KALORİ ALIYOR

Luke, yaptığı açıklamada "En acımasız rekabet olduğu için dünyanın en güçlü adamı örneğini yapacağız. Çok fazla kalori olan bu yarışmaya kadar günde yaklaşık 10 bin kalori alıyorum. Genellikle yağları, karbonhidratları falan ölçmeyiz, sadece kalorileri ölçeriz. Luke, “Genellikle günde yaklaşık on yumurta ve yulaf lapası ile başlarız. Bir buçuk saat sonra ikinci yemeğe geçeriz. Bu, istediğimiz herhangi bir etten, yani bifteklerden, tavuklardan ve aklımıza gelen her şeyden yaklaşık 300 gram olan protein kaynağımız olacak. Ardından öğle yemeğine geçeriz ki bu benim için spor salonundan önceki bir kaçamak yemeği, bu yüzden büyük bir hamburger ve cips yerim. Sonra trene gideceğiz ve sonra öğle yemeğimizi yiyeceğiz. Tavuk istersek tavuk yeriz, biftek istersek biftek yeriz. dedi. 

Dünyanın en güçlü iki kardeşinin kahvaltı menüsünü ilk kez duyanlar doğru mu diye bir kez daha baktı - Resim : 2

VÜCUDA GİRMESİ KOLAY OLAN ŞEYLER OLMALI

Luke, “Sonra da benim için genellikle biftek burger, 400 gr patates ve biraz sebze olan akşam yemeği yeriz. Ardından, yaklaşık bir hafta süren bir yarışmaya kadar, büyük ölçüde yaklaşık 12.000 - 13.000 kaloriye değişecektir. Bu da hamburger, krep, cips gibi kalorisi yoğun yiyecekler, sadece vücudunuza girmesi kolay olan şeyler olacak. Bunlardan bazılarını perspektife sokmak için, 300 gr protein tüketmek için üçten fazla büyük tavuk göğsü veya bir kilogramdan fazla biftek yemelisiniz. Röportaj sırasında kilo vermeye çalışmak için günde 1600 ila 1800 kalori ve 160-180 gram protein tüketilmesi önerildiği söylendiğinde söylendiğinde Luke, "Sanırım onu ​​on yaşındayken yedim" diye yanıtladı.

Dünyanın en güçlü iki kardeşinin kahvaltı menüsünü ilk kez duyanlar doğru mu diye bir kez daha baktı - Resim : 3

YENİ REKORA HAZIRLANIYOR

Tom, şu anda 501 kg olan Hafpor Julius Bjornsson tarafından tutulan mevcut deadlift rekorunu kırmaya hazırlanıyor. Bu sırada Luke, 228,4 kg'lık bir log presini kaldırarak resmi olmayan bir dünya rekoru kırdı. İskoçya'daki 2021 Giants Live World tur finalinde Cheick 'Iron Biby' Sanou tarafından belirlenen dünya rekorunu kırmak için 230 kg'lık bir asansöre ulaşma arzusu hâlâ var.

Dünyanın en güçlü iki kardeşinin kahvaltı menüsünü ilk kez duyanlar doğru mu diye bir kez daha baktı - Resim : 4