Dünyanın en korkunç hayvanını ilk defa böyle tatlı göreceksiniz... Muhtemelen bir daha da göremezsiniz. Çok iyi bakın

Dünyanın en korkunç hayvanını ilk defa böyle tatlı bir halde göreceksiniz. Muhtemelen bir daha da görmeniz çok zor. Sosyal medyada paylaşılan timsah görüntüleri izleyenleri şaşkına çevirdi. Timsahı beslemek isteyen adam, onu yanına çağırdı. Suda süzülerek gelen timsah, adamın elindeki et parçasını yedi. Adam, korkunç yaratığın başını sevdikten sonra timsahın verdiği tepki büyük ilgi topladı.

Dünyanın en korkunç hayvanını ilk defa böyle göreceksiniz. Su kenarında elinde et ile bekleyen adam, timsahın suyun içinde süzüldüğünü gördü. Elindeki et parçasını üzerinde durduğu iskeleye birkaç vurdu ve timsahın gelişini bekledi. Ardından timsaha elindeki eti uzatan adam, timsah et parçasını çiğnerken korkunç yaratığın kafasını okşadı. Timsahın verdiği tepki, milyonları şaşkına çevirdi.

Dünyanın en korkunç hayvanını ilk defa böyle tatlı göreceksiniz... Muhtemelen bir daha da göremezsiniz. Çok iyi bakın - Resim : 1

TİMSAHTAN BEKLENMEYEN TEPKİ

Timsahı besledikten sonra korkusuzca kafasını okşayan adam, görüntüleri izleyen pek çok kişiye göre hayatının hatasını yapmıştı. Ancak bekledikleri gibi olmadı. Timsah, adamın kendisine gösterdiği sevgiye gözlerini kıstı ve gülümsedi. Timsahın bu sevimli tepkisi izleyenlerin içini ısıttı.