Dünyanın en korkusuz hayvanı 3 vahşi kedinin arasında mücadele verdi. Paramparça olması gerekirken o sapasağlam arkasına bakmadan dönüp gitti

Dünyanın en korkusuz hayvanı olarak bilinen bal porsuğu, vahşi doğada üç leopar ile karşılaştı. Vahşi kedilere yem olmak üzereyken bir anda olayı tersine çeviren bal porsuğu, tek başına verdiği mücadelenin galibi olmayı başardı. Paramparça olması beklenirken burnu bile kanamayan bal porsuğu, arkasına bakmadan dönüp gitti. O anlar saniye saniye kaydedildi.

Bal porsukları, dünyanın en korkusuz hayvanı olarak bilinir. Kendilerinden kat kat güçlü kabul edilen pek çok hayvanla girdiği mücadele de başarılı olan gözü kara canlı, bu kez vahşi doğada üç leoparla karşılaştığı anda kaydedildi.

ARKASINA BİLE BAKMADAN DÖNÜP GİTTİ

Üç leoparın birden saldırdığı bal porsuğunun görüntülerini izleyenler, bu vahşi kedilerin minik porsuğu paramparça edeceğini düşündü ancak öyle olmadı. Bal porsuğu tek başına verdiği mücadelenin galibi oldu ve vahşi kedilerin elinden kurtulmayı başardı. Sonrasında ise arkasına bile bakmadan dönüp gitti.