Dünyanın en korkusuz hayvanı...3 büyük ölümcül yırtıcıya tek başına kafa tuttu. Görünce 'helal' diyeceksiniz

Dünyanın en korkusuz hayvanı olarak bilinen bal porsuğunun görüntüleri, izleyenlerin ağzını açık bıraktı. Helal olsun dedirten korkusuz bal porsuğu, kendisini çevreleyen 3 leopara da kafa tuttu. Yem olmaktan hiç korkmadan hepsine saldıran porsuk, en sonunda arkasını dönüp uzaklaştı.

Tüm hayvanlara kafa tuttuğu için dünyanın en korkusuz hayvanı olarak bilinen bal porsuğu, bal sevgisinden dolayı bu adı almıştır. Siyah bir gövde ve beyaz bir sırta sahip olan hayvan, kendisinden kat kat büyük ve güçlü hayvanlardan hiç çekinmeden kendisini korumak için saldırır. Ormanda çekilen görüntülerde, bal porsuğunun nasıl cesur bir savaşçı olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. 

Dünyanın en korkusuz hayvanı...3 büyük ölümcül yırtıcıya tek başına kafa tuttu. Görünce 'helal' diyeceksiniz - Resim : 1

3 ÖLÜMCÜL KEDİ ETRAFINI SARMIŞTI

Ormanda 3 leopar ile karşılaşan bal porsuğu, kaçmak yerine savaşmayı tercih etti. 3 güçlü yaratığa da kafa tuttu. Önce bir tanesini korkutup uzaklaştırdı. Ardından kalan ikisini de çalıların arasında korkuttuktan sonra arkasına bakmadan yoluna devam etti. 

Dünyanın en korkusuz hayvanı...3 büyük ölümcül yırtıcıya tek başına kafa tuttu. Görünce 'helal' diyeceksiniz - Resim : 2

ZEHİRLERE VE ISIRIKLARA BAĞIŞIKLIĞI VAR

Dünyanın en korkusuzu bal porsuğunun derileri kalın ve dikkat çekici derecede gevşektir, bu da boyunlarından tutulduğunda bile serbestçe dönmelerine ve bükülmelerine izin vererek saldırmalarına izin verir. Yılan zehirlerine ve Akrep ısırıklarına karşı bağışıklıkları vardır.