Yılanı bahçesinde gören kadın, 3 ay sonra bahçesinde yine bir yılan gördü. Fark ettiği detay ürkünçtü

Güney Abingdon'daki evinin önünde yılan gören bir kadın, 3 ay sonra evin önünde yine yılan gördü. Ancak sonrasında bu yılanın geçmişte gördüğü yılanla aynı yılan olduğunu fark eden kadın, büyük bir şaşkınlık yaşadı.

Yılanı bahçesinde gören kadın, 3 ay sonra bahçesinde yine bir yılan gördü. Fark ettiği detay ürkünçtü

Elaine Kelly, yılanı Güney Abingdon'daki evinin önünde buldu. "Birkaç aydır kulübemin altında yaşıyor ama şimdi havalar ısınmaya başladı ve güneşlenmek için dışarı çıkıyor. "Geçen eylülde sıcak, güneşli bir günde ilk gördüğümün aynısı olduğuna inanıyorum. dedi. 

YILANI ARKADAŞI FARK ETTİ

Kelly, "Yapay çim çimimde bir kurbağa gördüm ve bunun olağandışı olduğunu düşündüm, sonra arkadaşım bahçeden dışarı kayan yılanı gördü, kurbağayı takip ederek güvenli bir yere götürdüm, ancak bir dakika sonra çalılıklardan bir başkasını yakaladığını gördüm. Sonra bir daha gördüğümü hatırlamıyorum. Ama dün bahçeyi suluyordum ve birden çan çiçeklerinin arasında belirip kulübemin altına kaydı."

Yılanı bahçesinde gören kadın, 3 ay sonra bahçesinde yine bir yılan gördü. Fark ettiği detay ürkünçtü - Resim : 1

BİRİNİN YARALANMASINDAN KORKUYOR

Bayan Kelly, bir kurtarma köpeği olduğu için onu güvenli bir yere taşımak istediğini ve birinin yaralanmasından korktuğunu söyledi. "Isırmak zorunda olmadıklarını biliyorum ama kendilerini tehdit altında hissedip hissetmediklerini kim bilebilir? Diğer endişem, Haziran'da Ağustos/Eylül civarında yumurtadan çıkan 10-40 yumurta bırakabilmeleri. Bu yüzden, köpeğimi kurcalayabilecekleri için onlardan bir aile istemiyorum. Zaten bir şeyler hissediyor ve o bölgeyi çok fazla kokluyor."

Yılanı bahçesinde gören kadın, 3 ay sonra bahçesinde yine bir yılan gördü. Fark ettiği detay ürkünçtü - Resim : 2

"BENİ GÖRÜNCE KAÇTI"

Bayan Kelly, ona bakmaya gitti ve yine çan çiçeklerinde güneşin tadını çıkarıyordu. "Beni görünce barakanın altına girdi. Birkaç saat sonra kafasını çıkardı, beni gördü ve geri döndü."