Dünyanın en tehlikeli canlılarını mum etti. Devasa cüsseli yaratık, yavaş adımlarla onların yanından geçip koca gövdesini suya bıraktı

Dünyanın en tehlikeli canlılarını mum etti. Güçlü çenesi ve keskin dişleriyle her gördüğü canlıya saldıran timsahlar, bu kez durup izledi. Yanlarından geçip giden hipopotama sadece göz ucuyla baktılar ve suya girmesini seyrettiler. Hipopotam ise yavaş adımlarla onların yanından geçip koca gövdesini suya bıraktı. O anlar saniye saniye kaydedildi.

Dünyanın en tehlikeli yaratıklarından biri olarak kabul edilen timsahlar, bu kez yanlarından geçen devasa bir hipopotam olunca durup sessizce izlediler. Güçlü çenesi ve keskin dişleriyle timsahlar genelde gördükleri pek çok canlıya saldırmalarıyla ünlüdürler. Ancak bu kez, devasa canlıya sadece göz ucuyla bakabildiler. 

BİNLERCE KEZ İZLENDİ

Sosyal medyada binlerce kez izlenen görüntülerde bir su kenarında öylece duran timsahların yanından geçen su aygırı, yavaş ve kendinden emin adımlarla ilerledi. Timsahların arasından geçip kendisini serin sulara bıraktı. O anlar saniye saniye kaydedildi.