Dünyanın en tehlikeli yılanına iyice sokuldu ve ona bir öpücük kondurmaya çalıştı. Hayatının en büyük hatasını yaptığını anlaması 1 saniye sürdü

Dünyanın en tehlikeli yılanı olan kobraya iyice sokulan adam, onu öpmeye çalıştı. Yılanın verdiği karşılık ise adamın dudaklarına sağlam bir ısırık atmak oldu. Acıyla geri çekilen adam, büyük bir hata yaptığını kısa sürede fark etti. Sosyal medyada paylaşılan videoya kullanıcılardan çok sayıda yorum geldi. Bazıları adam ile alay etti, bazıları ise adamı eleştirdi.

İnternetin dikkatini çeken sansasyonel ve cüretkar bir hareketle, bir adamın bir kobraya yaklaşmaya yönelik tehlikeli girişimi acı verici bir değişime uğradı. Videoya kaydedilen olay daha sonra viral hale geldi ve sosyal medya kullanıcılarından karışık tepkiler aldı.

NE OLUR OLURSA KAÇINILMASI GEREKEN CANLILAR

Çoğu kişi için kobra gibi vahşi ve zehirli sürüngenler ne pahasına olursa olsun kaçınılması gereken canlılardır. Ancak büyülenmeleri onları olağanüstü başarılara sürükleyen kişiler de var. Bu durumda, söz konusu videoda, cesurca bir kobrayla bağ kurmaya çalışan ve şaşırtıcı bir şekilde onu başından öpmeye çalışan bir adam tasvir ediliyor. Ancak yılan hızla dönüp dişlerini adamın dudağına batırdığında sonuç hiç de şefkatli olmadı. Video izleyenleri hem şaşırttı hem de endişelendirdi.

Dünyanın en tehlikeli yılanına iyice sokuldu ve ona bir öpücük kondurmaya çalıştı. Hayatının en büyük hatasını yaptığını anlaması 1 saniye sürdü - Resim : 1

RİSKLİ BİR GİRİŞİM

Bu üzücü karşılaşmanın kesin tarihi ve yeri gizemini korurken, videonun kendisi internette dolaşarak çeşitli tepkilere yol açtı. Bazı sosyal medya kullanıcıları, adamın davranışlarından duydukları endişeyi dile getirerek, böylesine riskli bir girişimin ardındaki mantığı sorguladılar. Bir kullanıcı, "Hayatta kaldı mı? Gerçekten mi? Onu ilk etapta bunu yapmaya iten şeyin ne olduğunu merak ediyorum. İstediğini aldığını söylemek yanlış olmaz" dedi. Bir diğeri ise biraz mizah ekleyerek şöyle dedi: "Bunun dudak dudağa nihai deneyim olarak nitelendirildiğine inanıyorum." Üçüncü bir kullanıcı ise neşeli bir ses tonuyla şunları kaydetti: "Bu olay kesinlikle 'kadınların neden erkeklerden daha uzun yaşama eğiliminde olduğu' kategorisine giriyor."

Dünyanın en tehlikeli yılanına iyice sokuldu ve ona bir öpücük kondurmaya çalıştı. Hayatının en büyük hatasını yaptığını anlaması 1 saniye sürdü - Resim : 2

DÜNYANIN EN ZEHİRLİ YILAN TÜRLERİNDEN BİRİ

Dünyanın en zehirli yılan türlerinden biri olarak bilinen kobra, aynı zamanda kobra benzerleri arasında da en uzun olanıdır. Bu yılanlar genellikle Güneydoğu Asya'nın yemyeşil yağmur ormanlarında bulunur ve maksimum 5,85 metre uzunluğa kadar büyüyebilirler.

Dünyanın en tehlikeli yılanına iyice sokuldu ve ona bir öpücük kondurmaya çalıştı. Hayatının en büyük hatasını yaptığını anlaması 1 saniye sürdü - Resim : 3

OLAĞANÜSTÜ DERECEDE GÜÇLÜ

Kobranın zehri olağanüstü derecede güçlüdür, özellikle nörotoksiktir ve ısırıldıktan yalnızca 15 dakika sonra insanın ölümüne yol açabilir. Dahası, bu müthiş yılanın tek bir saldırıda birden fazla ısırık vermesiyle ünlü olması, bu tür etkileşimlerle ilişkili tehlikeleri daha da vurgulamaktadır.