Dünyanın en vicdansız kadınının videosu yayınlandı... İzleyip izleyip kadına tepki gösteriliyor... Yere attığı hayvan şap diye zemine çarpıp acı acı viyakladı

Dünyanın en vicdansız kadınının videosu yayınlandı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, karşısında videoyu kaydeden adama sinirlenen kadın, kucağındaki yavru köpeği ona doğru fırlattı. Neye uğradığını şaşıran minik yavru, yere düşünce zemine çarptı ve acı acı viyakladı. O anları izleyenler, kadını sosyal medya üzerinden linç etti.

Sosyal medyada paylaşılan video kısa zamanda viral oldu. Binlerce kişi tarafından izlenen videoyu, izleyenlerin sinirlerini resmen tepesine çıkardı. Dünyanın en vicdansız olarak nitelendirilen kadının yaptığı hareket, büyük tepki çekti. 

Dünyanın en vicdansız kadınının videosu yayınlandı... İzleyip izleyip kadına tepki gösteriliyor... Yere attığı hayvan şap diye zemine çarpıp acı acı viyakladı - Resim : 1

SİNİRLENİNCE YAPTIĞI ŞEY KORKUNÇTU

Paylaşılan görüntülerde, yolun ortasında sinirli bir kadın kucağında köpek ile kayda alınıyordu. Videoyu kayıt eden adamla tartışma içinde olan kadın, bir anda daha da sinirlenince kucağındaki köpeği, cansız bir eşya gibi adama doğru fırlattı. Zavallı yavru köpek, yere çakıldı ve ciyaklayarak adamın ayaklarına koştu. Videonun ilerleyen saniyelerinde ise köpeğin büyüdüğü anlardan görüntüler ve adam ile köpeğin yıllar boyunca süren dostluğu görüldü.