Dünyanın en zehirli kara yılanı, kadının yatağından fırladı. 2 metre öteden bile zehrini fışk diye atıyor, tek ısırığıyla 10 adamı tabut ediyor

Dünyanın en zehirli kara yılanlarından biri olarak bilinen 1 yılan, kırsal kesimde yaşayan kadının yatağından fırladı. 2 metre öteden bile zehrini fışk diye atıyor, tek ısırığıyla 10 adamı tabut ediyor.

Dünyanın en zehirli kara yılanı, kadının yatağından fırladı. 2 metre öteden bile zehrini fışk diye atıyor, tek ısırığıyla 10 adamı tabut ediyor

Türkiye'de yılan mevsiminde yılanların sayısının artması vatandaşları bir hayli endişelendirmişti. Türkiye'de yılan mevsimi geçti ancak yılan mevsiminin başladığı ülkelerden yılanlar hakkında haberler gelmeye devam ediyor. 

Bu ülkelerden biri de Avustralya oldu. Avustralya'da bir kadın , yatağında uyurken zehirli bir yılanın ısırması sonucu hastaneye kaldırıldı. 

Dünyanın en zehirli kara yılanı, kadının yatağından fırladı. 2 metre öteden bile zehrini fışk diye atıyor, tek ısırığıyla 10 adamı tabut ediyor - Resim : 1

HENÜZ 20'Lİ YAŞLARDAYDI 

İsmi açıklanmayan 20'li yaşlarındaki kadın , Queensland'in güneydoğusundaki Western Downs bölgesindeki ücra evinde, dünyanın en zehirli ikinci yılanı olan doğu kahverengi bir yılan tarafından düzenlenen saldırının ardından uçakla hastaneye kaldırıldı.

TEK ISIRIĞI 10 ADAMI TABU EDİYOR

Dünyanın en zehirli kara yılanları arasında yer alan Doğu Kahverengi yılanının zehri, tek ısırıkta 10 kişiyi öldürebiliyor.  2 metre öteden bile zehrini fışk diye atıyor. Yılanın kadını ısırması çok üzücü olarak adlandırıldı. 

Ayrıca kadın, yatağındaki yılanın fotoğraflarını da çekmeyi başardı. Yılan bu şekilde teşhis edilebildi.