Dünyanın paslı çivisi artık yerinden fırladı. Bir eve 10 yıl boyunca girip çıkan adamların yaptıkları şey akılları yerinden zıplattı

İngiltere'de yaşandığı iddia edilen bir olay "Dünyanın paslı çivisi artık yerinden fırladı" yorumlarının yapılmasına neden oldu. İddiaya göre bir adam, çevrimiçi tanışma uygulamasından bulduğu 50'den fazla erkeğin karısına tecavüz ettiği anları kayıt altına aldı.

Dünyanın paslı çivisi artık yerinden fırladı. Bir eve 10 yıl boyunca girip çıkan adamların yaptıkları şey akılları yerinden zıplattı

İngiltere'de ortaya atılan bir iddia büyük bir infial yarattı. Birleşik Krallık'ta yayımlanan broadsheet formatında günlük gazete The Daily Telegraph tarafından haberleştirilen olaya göre Dominique P olarak bilinen şüpheli, çevrimiçi uygulamalar aracılığıyla tanıştığı 50'den fazla adamı 10 yıllık bir süre içerisinde evine çağırdı ve karısına tecavüz etmelerini izledi. 

HEPSİNİ KAYIT ALTINA ALDI 

Dominique P'nin yaptıkları bununla da sınırlı kalmadı. Cani adam ayrıca 50'den fazla erkeğin karısına tecavüz ettiği anları kayıt altına alıp daha sonra defalarca izledi. Bu korkunç olayla ilgili satırlar okuyan herkesin tüylerini diken diken etti. 

51 ERKEK GÖZALTINA ALINDI 

Müfettişler 92 tecavüz vakası belirlediler ve yaşları 26 ile 73 arasında değişen 51 erkek suçlanarak gözaltına alındı.

Davadaki iddia makamı, Dominique'in hiçbir erkeğin 'durumu nedeniyle karısına cinsel eylemlerde bulunmaktan vazgeçmediğini' söylediğini aktardı.