Dünyaya acil kıyamet uyarısı geçildi... Türkiye de dahil tüm dünyada onu görürseniz yandık demektir. Doğada geziyor, 3 başı var

Araştırmacılar tarafından dünyaya yönelik acil bir uyarı geçildi. Doğanın dengesinin giderek bozulduğunu ifade eden araştırmacılar, 3 başlı kurbağanın ortaya çıkması durumunda bunun bir uyarı olacağını ifade ediyor. Bu da doğanın kıyametine haber veriyor. Doğa iyice bozuldu.

Dünyaya acil kıyamet uyarısı geçildi... Türkiye de dahil tüm dünyada onu görürseniz yandık demektir. Doğada geziyor, 3 başı var

Doğadaki dengenin bozulması doğrudan canlılara yansıyor. Son dönemde iki başlı hayvanların sayısında artış yaşanmıştı. 2 başlı hayvanların yanı sıra şimdilerde ise 3 başlı hayvanlar görülmeye başlandı. 

6 BACAĞI VAR, 3 BAŞI VAR

Doğada gezen bu hayvanlar arasında bir de kurbağa var. 3 başı ve 6 bacağı olduğu bildirilen kurbağayı gören vatandaşların yetkililere haber vermesi istendi. 

BU BİR KIYAMET UYARISI

Araştırmacılara göre bu canlının ortaya çıkması aslında doğanın kıyameti açısından erken bir uyarı. 3 başlı kurbağanın görülmesi, kıyametin haberinin geldiğine işaret ediyor. Doğanın dengesi her geçen gün biraz daha bozulmaya ve bu tarz canlılar ortaya çıkmaya devam ediyor. 

Diğer yandan hayvanın Türkiye'de görülme ihtimali de var. Vatandaşların doğada gezen bu hayvanı takipte olması gerekiyor. 

İşte fotoğrafı: 

Dünyaya acil kıyamet uyarısı geçildi... Türkiye de dahil tüm dünyada onu görürseniz yandık demektir. Doğada geziyor, 3 başı var - Resim : 1