Dünyaya yayılırsa hepimiz yanarız... Bir parça ısırık sonucu adamın vücuduna girdi, saniyeler içinde çoğaldı... Uyluğunun yüzde 70'i kesildi

Akraba kavgasını ayırmaya çalışan adam kargaşada biri tarafından ısırıldı. Olaydan günler sonra korkunç gerçek gün yüzüne çıktı. İnsan ısırığından bulaşan bakteri adamın az daha canını alıyordu.

Dünyaya yayılırsa hepimiz yanarız... Bir parça ısırık sonucu adamın vücuduna girdi, saniyeler içinde çoğaldı... Uyluğunun yüzde 70'i kesildi

Floridalı Donnie Adams, gittiği aile yemeğinde iki akrabası arasında başlayan kavgayı ayırmak istedi. Yaşanan arbede esnasında neye uğradığını şaşıran adam akrabası tarafından ısırıldı.

Antibiyotik almak için hemen kendini hastaneye götürürken durumu hızla kötüleşti. “Üçüncü gün bacağım çok ağrıyordu. Yürüyemiyordum, çok sıcaktı ve çok acı vericiydi," dedi

KORKUNÇ HABERİ HASTANEDE ALDI

Hastaneye döndükten sonra doktoru ona korkunç bir haber verdi ve adama eti yok eden ve birkaç gün içinde ölüme neden olabilen nadir bir enfeksiyon olan "nekrotize fasiit"ten muzdarip olduğunu bildirdi.

Enfeksiyonun uyluğundan kasıklarına kadar büyüdüğü ve parlak kırmızı bir enfekte et izi bıraktığı görüldü. Doktorlar hemen işe koyuldular ve Donnie'nin uyluğunun ön kısmının %70'ini keserek bacağını ve muhtemelen hayatını kurtardılar.

İNSANDAN BULAŞTIĞI HİÇ GÖRÜLMEMİŞTİ

Nekrotizan fasiitin insandan geldiğini hiç görmediklerini, ancak olanlara şaşırmadıklarını söylediler. Donnie'yi tedavi eden yara bakımı uzmanı Fritz Brink, "Bir insan ısırığı, büyüyen bakteri türleri açısından bir köpek ısırığından daha kirlidir" dedi. Donnie'nin durumu şu an çok iyi.