Dünyayı hüngür hüngür ağlatan anlar... Yaptığı hareket herkesi çileden çıkardı. Yazıklar olsun senin gibi öğretmene, bunu hemen atın meslekten

İrlanda'da jimnastik öğrencilerine madalyalarını veren bir öğretmen, sıra siyahi öğrenciye gelince madalyayı vermeden es geçti. Küçük kız uzun süre öğretmenin arkasından baktı. Videoya tepkiler çığ gibi yükseldi. Herkes ırkçı öğretmenin meslekten men edilmesini istiyor.

İrlanda'da dünyayı hüngür hüngür ağlatan bir görüntü kaydedildi. Hiçbir suçu ve başına gelenlerden hiçbir sorumluluğu olmamasına rağmen küçük bir kız çocuğu, sadece siyahi olduğu gerekçesiyle hayatında ilk rol modeli tarafından ayrımcılığa uğradı. 

BÜTÜN MESLEK İLKELERİNİ AYAĞININ ALTINDA SAKIZ GİBİ ÇİĞNEDİ

Ayrılıkçı öğretmen, jimnastik öğrencilerine madalyalarını verdiği sırada sıra siyahi öğrenciye gelince madalyasını vermeden es geçti. Küçük kız uzun süre öğretmenin ardından bakakaldı. Öğretmen hem madalya vermeyi, hem de insanlığını unuttu. Tüm meslek etiğini sakız gibi ayaklarının altında çiğnedi. 

MESLEKTEN HEMEN İHRAÇ EDİLMESİ İSTENİYOR

Videonun sosyal medyada yayınlanmasının ardından dünyanın her yerinden öğretmene tepki yağdı. Vatandaşlar, bu psikolojisi bozuk hastalıklı şahsın hemen meslekten ihraç edilmesini istiyor. Dünya kamuoyu olayı takip etmeye devam edecek.