Dünyayı yeni bir salgına hazırlıyorlar... Yine bizleri hapsedecekler... Eyvah ki ne eyvah tarihi bile netleştirmişler

Komplo teorisyenleri yine hop oturup kop kalkıyor. Ortaya atılan son iddialara göre dünya yeni bir küresel salgına hazırlanıyor. Üstelik bu salgın hakkındaki tüm planlar da tamam. Gelin detaylara birlikte bakalım...

Dünyayı yeni bir salgına hazırlıyorlar... Yine bizleri hapsedecekler... Eyvah ki ne eyvah tarihi bile netleştirmişler

Koronavirüs salgınının etkilerinden hala geçemediğimiz şu süreçte, uzmanlar dünyanın kesinlikle yeni bir salgına hazır olmadığını dile getiriyor. Ancak küresel komplo teorisyenlerine göre, işin başındakiler koronavirüs salgını ile tam olarak istediklerini elde edemediler ve şu sıralar yeni bir salgın için kollarını sıvamış durumdalar. 

DAHA ÖLDÜRÜCÜ OLACAĞI İDDİASI! 

Yeni salgının koronavirüs salgınına göre 10 kat daha öldürücü olacağı iddiaları da şu sıralar dolaşan iddialar arasında yer alıyor. Bu salgın için şu anda baş şüpheli olarak kuş gribi görülüyor. Bilindiği üzere kuş gribi uzun süreden bu yana ülkeler arasında yayılmaya devam ediyor. Hatta geçtiğimiz aylarda Afyonkarahisar'da dahi görüldü. 

TARİHİ BİLE NETLEŞTİRDİLER İDDİASI

Yine bir başka iddiaya göre 'işin başında' olarak nitelendirilen küresel güçler, dünyanın yeni salgına ne zaman sokulacağı konusunda tarihi bile netleştirdi. Bu tarihinin önümüzdeki 10 yıldan biri olduğu iddiası bile insanları korkutmaya yetiyor. 

BAŞ ŞÜPHELİ GATESS DAHA ÖNCE DİLE GETİRMİŞTİ

Koronavirüs salgınını ortaya çıkaranlar arasında adı sık sık dillendirilen ve "baş şüpheli" olarak adlandırılan Bill Gates de geçtiğimiz yıllarda verdiğiğ bir demeçte, dünyanın koronadan sonra 10 kat daha öldürücü bir salgınla karşı karşıya kalacağını söylemişti.