Dursun Özbek, Avusturya kampında konuştu! "Bu sene de şampiyonluğun en büyük adayı Galatasaray"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, TFF’nin 1959 yılı öncesinde kazanılan şampiyonluklara ilişkin komisyon kurulması kararını değerlendirerek, “50 sene sonra eski defterleri karıştırmaya başladık. Geçmişte bu şampiyonlukların nasıl sayılacağını söyleyenler yine TFF yetkilisi. Onların kararına hiç mi saygı yok? Bu kararın yanlış olduğunu düşünüyorum” dedi. Özbek yeni sezon için ise, “Galatasaray'ı izlemeye devam edin. Bu sene de şampiyonluğun en büyük adayı Galatasaray” dedi.

Dursun Özbek, Avusturya kampında konuştu! "Bu sene de şampiyonluğun en büyük adayı Galatasaray"

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek, sarı kırmızılı takımın Avusturya kampında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

1959 ÖNCESİ ŞAMPİYONLUKLAR

Özbek, Türkiye Futbol Federasyonu’nun 1959 yılı öncesinde kazanılan şampiyonluklara ilişkin komisyon kurulması kararını değerlendirdi. Özbek, "Milli Lig kurulduktan sonra alınan karara dair inceleme, bugüne kadar kimsenin aklına gelmemiş. O dönem o şampiyonlukları inceleyenlerin hiç mi bilgisi yoktu? 50 sene sonra eski defterleri karıştırmaya başladık. Geçmişte bu şampiyonlukların nasıl sayılacağını söyleyenler yine TFF yetkilisi. Onların kararına hiç mi saygı yok? Bu kararın yanlış olduğunu düşünüyorum” değerlendirmesinde bulundu.

"UÇAK SAYISINI SÖYLEMEK İSTEMİYORUM"

Transfer çalışmalarına ilişkin konuşan Özbek, “Transfer konusunda son derece titiziz. Uçak sayısını söylemek istemiyorum. Transfer sezonu devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Özbek, “Galatasaray'ı izlemeye devam edin. Bu sene de şampiyonluğun en büyük adayı Galatasaray” diye konuştu.

ICARDI'NİN SON DURUMU

Özbek, Arjantinli golcü Mauro Icardi’nin transferine ilişkin ise, "Icardi ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Son derece titiz bir şekilde çalışıyoruz. Malum, bazı hastalıklar ve rahatsızlıklar oldu ailevi durumlarla ilgileniyor. Ancak, Icardi konusunda çok istekliyiz ve hararetli bir şekilde çalışıyoruz. Okan Buruk ne dediyse, bu konuda ona katılıyorum” dedi.