Dursun Özbek, transfer bombasını patlattı! Yıldız isim için görüşmeler başlamış!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, kiralık olarak forma giyen Milot Rashica'nın durumu hakkında konuştu. Başkan Özbek, “Milot Rashica bizim için önemli bir oyuncu. Görüşmeler devam ediyor, kısmet” dedi.

Dursun Özbek, transfer bombasını patlattı! Yıldız isim için görüşmeler başlamış!

Spor Toto Süper Lig lideri Galatasaray, ligin 30.haftasında deplasmanda Corendon Alanyspor ile karşı karşıya geldi. Galatasaray mücadeleyi Abdülkerim Bardakcı, Mauro Icardi, Dries Mertens ve Milot Rashica’nın attığı gollerle 4-1 kazandı.

Dursun Özbek, transfer bombasını patlattı! Yıldız isim için görüşmeler başlamış! - Resim : 1

“GÜZEL BİR OYUN OLDU, OYUNCULARIMA VE TEKNİK HEYETİMİZE BİZE GÜZEL BİR MAÇ SEYRETTİRDİLER”

Sarı kırmızılın takımın farklı galibiyeti maçı takip eden Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’i de mutlu etti. Maçın ardından konuşan Özbek, ligdeki son durumu değerlendirerek “Son haftalara girdik. Yarış gittikçe kızışıyor. Galatasaray da yarışı en iyi şekilde bitirmek için sahada performansını en iyi şekilde yükseltiyor. Güzel bir oyun oldu. Ben oyuncularıma ve teknik heyetimize çok teşekkür ediyorum. Bize güzel bir maç seyrettirdiler” dedi.

Dursun Özbek, transfer bombasını patlattı! Yıldız isim için görüşmeler başlamış! - Resim : 2

"SON ANA KADAR GÖTÜRECEĞİZ"

Özbek, “Lig bitmeden şampiyonluk havasına girmek son derece yanlış. Bugün dikkat ederseniz son derece ciddi ve dikkatli bir oyun oynadık. Son ana kadar böyle götüreceğiz. En önemli haftalara giriyoruz. Ligin sonuna kadar aynı dikkati göstererek, aynı performansla devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Dursun Özbek, transfer bombasını patlattı! Yıldız isim için görüşmeler başlamış! - Resim : 3
Milot Rashica

 

MİLOT RASHICA'NIN DURUMU

Galatasaray’ın sezon başında İngiliz ekibi Norwich City’den kiralık olarak kadrosuna kattığı Milot Rashica'nın, transferine ilişkin soruya yanıt veren Özbek, "Transferin başlamasına daha var. Milot Rashica bizim için önemli bir oyuncu. Görüşmeler devam ediyor, kısmet” diye konuştu.

Transfermarkt’a göre değeri 7.5 milyon Euro olarak gösterilen Rashica, Galatasaray formasıyla bu sezon çıktığı 29 maçta 6 gol attı, 5 asist yaptı.