Dursun Özbek’i caddenin tam ortasında koşarak gören gözlerine inanamadı! “Başkanlar da trafiğe takılır” “Harbi kral adam”

Süper Lig’in Galatasaray’ın konuk ettiği maçta Dursun Özbek’in aracından inerek stada koşarak gitmesi sosyal medyada gündem oldu. Yol kenarında Dursun Özbek’i görenler gözlerine inanamadı. Sarı-Kırmızılı taraftarlar ise, fotoğrafı paylaşarak, “Harbi kral adam”, “Başkanlar da trafiğe takılır” gibi yorumlarda bulundu.

Dursun Özbek’i caddenin tam ortasında koşarak gören gözlerine inanamadı! “Başkanlar da trafiğe takılır” “Harbi kral adam”

Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray, sahasında Konyaspor'u konuk etti. Karşılaşma öncesinde Dursun Özbek'in objektiflere yakalanan görüntüsü gündem oldu.

Konyaspor maçının biletlerini günler öncesinden tüketen Galatasaray taraftarı, NEF Stadı'nı hınca hınç doldurdu. Mücadele öncesi stat çevresinde büyük bir araç trafiği yaşanırken Başkan Dursun Özbek de bundan nasibini aldı. Trafikte mahsur kalan Özbek, karşılaşmaya yetişmek için aracından inmek zorunda kaldı.

Aracından indi takım elbisesiyle koşmaya başladı

Aracını terk ederek yol kenarında koşmaya başlayan Dursun Özbek'i gören vatandaşlar büyük şaşkınlık yaşadı. Sosyal medyada da büyük ilgi gören anlar binlerce etkileşim aldı. Sarı-Kırmızılı taraftarlar ise, fotoğrafı paylaşarak, “Harbi kral adam”, “Başkanlar da trafiğe takılır” gibi yorumlarda bulundu.

Dursun Özbek’i caddenin tam ortasında koşarak gören gözlerine inanamadı! “Başkanlar da trafiğe takılır” “Harbi kral adam” - Resim : 1

Dursun Özbek’i caddenin tam ortasında koşarak gören gözlerine inanamadı! “Başkanlar da trafiğe takılır” “Harbi kral adam” - Resim : 2