Düş Peşine filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Düş Peşine filmi ne zaman, nerede çekildi, uyarlama mı?

İlkay Uygur'un yönettiği, Serkan Dağlı'nın kaleme aldığı 2022 yapımı Komedi türündeki Düş Peşine filmi bu akşam Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor. Oyuncu Fester Abdü, Cihan Şimşek, Şeyda Erdoğan, Ecem Simge Yurdatapan, Serkan Ercan 'ın bulunduğu Düş Peşine filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Düş Peşine filmi nerede çekildi, uyarlama mı?

Düş Peşine filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Düş Peşine filmi ne zaman, nerede çekildi, uyarlama mı?

Bu akşam saat 20:00'de Kanal D ekranlarında yayınlanması beklenen Düş Peşine filminin detayları merak konusu oldu. 2018 yılında gösterime giren, yönetmen koltuğunda İlkay Uygur'un oturduğu Düş Peşine filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Senaryosunu Serkan Dağlı'nın kaleme aldığı filmin başrolünde Fester Abdü, Cihan Şimşek, Şeyda Erdoğan, Ecem Simge Yurdatapan, Serkan Ercan yer alıyor. Düş Peşinefilmi ne zaman, nerede çekildi, uyarlama mı? Detaylar haberimizde...

DÜŞ PEŞİNE FİLMİ KONUSU NEDİR?

Düş Peşine, gönüllü çalıştığı akademinin kapanmasını engellemeye çalışan bir adamın hikayesini konu ediyor. Kardeşi ile birlikte Kaş'ta yaşayan Kaan, engelli çocukların eğitim gördüğü Düşler Akademisi'nde gönüllü olarak çalışır. Akademinin müdürü, borçları nedeniyle zora düşmektedir ve bu nedenle akademinin kapanması gündeme gelir. Kaan, bu sırada şehre tatile gelen arkadaşlarıyla birlikte akademiyi kapanma tehlikesine karşı korumaya çalışır. Kaan ve arkadaşları, akademinin kapanmasını engelleyebilecek midir?

Düş Peşine filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Düş Peşine filmi ne zaman, nerede çekildi, uyarlama mı? - Resim : 1

DÜŞ PEŞİNE FİLMİ OYUNCULARI KİMDİR?

  • Fester Abdü
  • Cihan Şimşek
  • Şeyda Erdoğan
  • Ecem Simge Yurdatapan
  • Serkan Ercan   

 

DÜŞ PEŞİNE FİLMİ NE ZAMAN, NEREDE ÇEKİLDİ, UYARLAMA MI?

Başrolünde YouTuber Deli Mi Ne? olarak tanınan Fester Abdü'nün yer aldığı Düş Peşine filmi, 14 Ocak 2022 tarihinde vizyona girdi. Film, Türkiye yapımıdır.