Düşüp omuzunu kırmıştı! Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'dan hayranlarını sevindiren haber geldi!

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya’dan hayranlarını sevindirecek haber geldi. Evinin bahçesinde futbol oynarken düşüp omuzunu kıran ve ardından acil olarak ameliyata alınan ünlü komedyen, hastaneden taburcu oldu.

Düşüp omuzunu kırmıştı! Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'dan hayranlarını sevindiren haber geldi!

Konuşanlar programı ile sosyal medyada gündem olmayı başaran ünlü komedyen Hasan Can Kaya, geçtiğimiz günlerde  sevenlerini korkutmuştu.

Düşüp omuzunu kırmıştı! Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'dan hayranlarını sevindiren haber geldi! - Resim : 1

OMUZUNDA KIRIKLAR TESPİT EDİLMİŞTİ

Evinin bahçesinde arkadaşlarıyla futbol oynarken omzunun üzerine düşmüştü. Artan ağrıları üzerine hastaneye giden ünlü komedyenin omzunda kırıklar olduğu tespit edilmişti.

Düşüp omuzunu kırmıştı! Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'dan hayranlarını sevindiren haber geldi! - Resim : 2

ACİL OLARAK AMELİYATA ALINMIŞTI

Bunun üzerine hastane ekibi tarafından beş saat süren acil bir ameliyata alınan ünlü komedyen, beş saat süren bir cerrahi operasyon geçirmişti.

Düşüp omuzunu kırmıştı! Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'dan hayranlarını sevindiren haber geldi! - Resim : 3

HASTANEDEN TABURCU OLDU

 Ameliyat sonrası hastanede kalış süresi uzayan Hasan Can Kaya, dün taburcu oldu. Önemli bir operasyon geçirdiğini, evde dinleneceği bu süreçte ailesine, yakın çevresine ve proje değerlendirmeye zaman ayırma fırsatı bulacağını belirten Hasan Can Kaya, kısa bir süre sonra işlerine kaldığı yerden devam edeceğini açıkladı.

Düşüp omuzunu kırmıştı! Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'dan hayranlarını sevindiren haber geldi! - Resim : 4

TURNE TAKVİMİNİ YAKIN ZAMANDA DUYURACAK

Yaşanan talihsiz olay sonrasında Hasan Can Kaya'nın ABD ve Avrupa turnesi ertelenmişti. Hasan Can Kaya, ABD ve Avrupa turnesiyle ilgili belirlenecek yeni takvimi yakın zamanda duyuracaklarını belirtti.