Duygu Nebioğlu'nun annesiyle ilgili ortaya çıkan yeni detaylarla işler iyice arap saçına döndü!

Metin Akpınar ve Uğur Dündar'a babalık iddiaları ile Duygu Nebioğlu’nun açıklamaları yine bir kaç gündür gündemi meşgül ediyor. Nebioğlu'nun annesi Suphiye Orancı'nın arkadaşı Müge Anlı'ya bağlanarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. Orancı'nın arkadaşı, "Anneni kimse bir şeye zorlamıyordu. Annen ne yapıyorsa kendi isteğiyle yapıyordu. Ünlülerden bilerek çocuk yapıyordu" dedi.

Duygu Nebioğlu'nun annesiyle ilgili ortaya çıkan yeni detaylarla işler iyice arap saçına döndü!

Metin Akpınar, Uğur Dündar ve babalık iddiaları Duygu Nebioğlu’nun açıklamalarıyla bir anda gündeme bomba gibi düşmüştü. Sonrasında iddia edildiği gibi Nebioğlu’nun kardeşlerinden birinin babasının da Uğur Dündar olmadığı ortaya çıkmıştı. Ancak Metin Akpınar Duygu Nebioğlu ve ikizinin kendi kızları olduğunu kabul etmişti. Müge Anlı bugün gerçekleştirilen yayında yeni bilgiler ortaya sundu. Bugün Müge Anlı’ya telefon ile bağlanan Zeynep Hanım ve ismini vermek istemeyen bir izleyici yıllar önce Metin Akpınar ile aşk yaşayan Duygu Nebioğlu’nun annesi Suphiye Orancı’nın yeni fotoğraflarını paylaştı ve Orancı’nın o dönem pek çok ünlü isimle sevgili olduğunu belirtti.

Duygu Nebioğlu'nun annesiyle ilgili ortaya çıkan yeni detaylarla işler iyice arap saçına döndü! - Resim : 1

Açtığı babalık davasında DNA testiyle ünlü oyuncu Metin Akpınar’ın kızı olduğunu ispatlayan Duygu Nebioğlu, Türkiye'nin gündeminde ilk sırada yer aldı. Usta oyuncu Metin Akpınar'ın 35 yıl önce yaşadığı ilişkiden ikiz kızları olduğu ortaya çıkmıştı. 1987 yılında Suphiye Orancı ile Antalya'da tek gecelik bir ilişki yaşayan Metin Akpınar'ın dünyaya gelen ikiz kızlarından olan Duygu Nebioğlu, verdiği adalet savaşı ile Metin Akpınar'ın babası olduğunu kanıtladı. Nebioğlu şimdi ise annesini bulmak için Müge Anlı'ya çıktı.

Duygu Nebioğlu yayında annesine artık ortaya çıkması çağrısında bulundu: “45 gün sonra 36 yaşına gireceğim. Yıllardır sessiz kaldın. Biz bunlarla uğraşırken, sen bunları yok saydın.

Neden korktun, neden karşılaşmak istemedin bilmiyorum ama bunları anlatmanı istiyorum. Ben 36 yaşında bütün bu hikâyeyi geride bırakmak istiyorum. Torunların var, onları artık benimsemen gerekiyor. Bizimle iletişime geçmeni istiyorum. Ablalarıma babalarının kim olduğunu açıklamanı istiyorum. Seni, sesini özledim. Buna artık bir son ver. Ben de hayatıma devam etmek istiyorum annem. Biz dört kız çok güçlüyüz, çok güçlü kadınların var senin arkanda.”

Duygu Nebioğlu'nun annesiyle ilgili ortaya çıkan yeni detaylarla işler iyice arap saçına döndü! - Resim : 2

Dün Müge Anlı'ya çıkan Duygu Nebioğlu, bugün canlı yayında aldığı haberle sarsıldı. Anlı'nın izleyicilerinden biri Suphiye Orancı'nın Almanya'daki evine gitti. Kapıya çıkmak yerine diafondan konuşmayı tercih eden Orancı: 'Kocam evde bu konu hakkında konuşmak iyi bir fikir değil. Benim çocuklarım kimseyi ilgilendirmez.' dedi. Müge Anlı, "Aslında sadece telefon numaralarımızı bırakmak istemiştik ama Suphiye hanım bu teklifi reddetti" dedi. Anlı'nın söylemlerine göre aranan anne, daha sonra polis çağırdı.

Suphiye Orancı'nın 35 yıl önce arkadaşı olduğunu iddia eden Zeynep isimli bir kadın, canlı yayına bağlandı. "Dilara’nın babası Uğur Dündar değil, başka bir sanatçı" dedi. Bu sözler üzerine sunucu Müge Anlı, "Şu an bunu veremeyiz. Ben yayın sonu sanatçımızı arayıp konuşacağım. Bunu konuşacağız. Duruma göre yarın açıklarız" ifadelerini kullandı.

Bugün gerçekleşen canlı yayında ise Anlı'nın programına katılan Avukat Volkan, bir izleyicinin Suphiye Orancı'nın evine gitmesi üzerine, Almanya'da kişisel verilerin korunma kanununun çok sert olduğunu ve bu sebeple Duygu'nun annesinin üzerine kayıtlı olmamasından dolayı birçok sorunun doğabileceğini belirtti.

Duygu Nebioğlu'nun annesiyle ilgili ortaya çıkan yeni detaylarla işler iyice arap saçına döndü! - Resim : 3

Avukat, Nebioğlu'nun ilk olarak, annesi Suphiye Orancı'ya annelik davası açması gerektiğini ve sonrasında dava sürecine girilmesinin daha doğru olacağını belirtti.

Öte yandan Duygu Nebioğlu’nun annesinin arkadaşı Zeynep Hanım canlı yayına bağlanarak yeni fotoğraflar paylaşarak Duygu Nebioğlu’nun annesinin o dönem birçok ünlü sevgilisini olduğunu belirtti. Dün yayına bağlanarak Dilara'nın babasının Uğur Dündar olmadığını başka bir sinema sanatçısı olduğunu söyleyen Zeynep Hanım, bugün katıldığı yayında ise: 'Annen ile sene 90'da tanıştım. Ben onu Sofi olarak biliyordum. Annesinden çok yakınıyordu. Küçük memleketten gelmiştim, annesi otelde kimliksiz kalmama yardımcı olmuştu. O hep klas takılan bir kadındı. Etiler'de bir arkadaşıyla kalıyordu onun ismini vermiyorum. Size verdiğim isime bir mekanda doğum günü yapmıştı. Duygu'nun Metin Akpınar'dan olduğunu bize söylemişti. Cezaevine de doğum gününü yaptığı o kişi yüzünden girdi. Hırsızlıktı sanırım. Daha fazla konuşmak istemiyorum. Cezaevinde birlikte yattığı arkadaşı var. Aslında o her şeyi biliyor ama ismini verirsiniz diye korkuyor. ' dedi.

Duygu Nebioğlu'nun annesiyle ilgili ortaya çıkan yeni detaylarla işler iyice arap saçına döndü! - Resim : 4

Müge Anlı'nın 'Dilara'nın baba adı kimlikte Erol yazıyor' demesi üzerine Duygu Nebioğlu, 'Hepimizin nüfusunda baba adı Erol yazıyor. Erol diye birini tanımıyoruz.' dedi.

Zeynep Hanım'ın 'daha yakın arkadaşı' dediği ismini vermek istemeyen kişi yayına bağlanarak: 'Ben 1 ay cezaevine girdim, Sofi'yi oradan tanıyorum. Ben Ankaralıyım o zaman kendisi de annesinin Ankara'da olduğunu ve annesi yüzünden cezaevine girdiğini anlatıyordu. Metin Akpınar'dan ikizleri olduğunu söylediğini ve iki çocuğu daha olduğunu söylemişti. Birinin ise Yeşilçam'da artist olandan olduğunu belirtmişti. Ama büyük olan mı ortanca olan mı onu bilmiyorum. Ben cezaevinden çıktıktan 1-2 ay sonra o da çıktı. Sofi hanımın çok değişik bir hayatı vardı. Tarlabaşı'nda Yeşim Hanım diye birinden bahsediyordu. O futbolcu ayarlıyormuş, kendisi onlarla çıkıyormuş öyle diyordu. Anneni kimse bir şeye zorlamıyordu. Annen ne yapıyorsa kendi isteğiyle yapıyordu. Ünlülerden bilerek çocuk yapıyordu' dedi.