Düzce güne sis ile uyandı, kent merkezinde göz gözü görmüyor

Düzce güne sis ile uyandı. Şehir merkezini etkisi altına alan sis, sabah erken saatlerden itibaren kendisini göstermeye başladı. Görüş mesafesini 20 metreye kadar düşüren yoğun sis nedeni ile sürücüler zor anlar yaşadı.

Düzce güne sis ile uyandı, kent merkezinde göz gözü görmüyor

Düzce kent merkezinde sabahın erken saatlerinden itibaren etkili olan sis yaşamı olumsuz etkiledi. Şehir merkezine inen ve görüş mesafesini 20 metreye kadar düşüren sis yüzünden sürücüler zor dakikalar geçirdi. 

SÜRÜCÜLER SİSE KARŞI UYARILDI

Düzce şehir merkezinde gece saatlerinde başlayan sis sabah saatlerinde etkisini sürdürdü. Görüş mesafesinin yer yer 20 metreye kadar düştüğü sis sebebiyle araç sürücüleri zor anlar yaşadı. Trafik ekipleri, vatandaşları görüş mesafesinin düşmesine sebep olan sise karşı uyararak, sürücülerin farlarını yakmalarını, hız kurallarına uymalarını ve yayalara karşı daha dikkatli seyir etmelerini istedi.

 

Düzce güne sis ile uyandı, kent merkezinde göz gözü görmüyor - Resim : 1

SİS GÖRÜŞ MESAFESİNİ OLUMSUZ ETKİLEDİ

Vatandaş, “Kışın gelmesi ile Düzce’nin meşhur sisi başladı. Düzce’nin bir ova olması sebebiyle yukarılardan inen hava nedeniyle sis tabakası oluşuyor. Soğuk havanın da sis oluşumunda etkisi büyük tabi ki gece saatlerinde başlayan sis sabahları görüş mesafesini gittikçe düşürüyor. Kışın başlangıcında genelde sis oluyor kar yağdığında zaten sisi yoğun bir şekilde görüyoruz” dedi.

 

Düzce güne sis ile uyandı, kent merkezinde göz gözü görmüyor - Resim : 2