Düzce'de dehşet... Çivili sopalarla defalarca dövdüler

Düzce'de 11 Ekim'de arkadaşları tarafından evinden alınan Sertan Yalçın´a (21) bir daha ulaşılamadı. Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis, Sertan Yalçın´ı evinden alarak çiftliğe götüren 5 kişiyi gözaltına aldı.

Düzce'de dehşet... Çivili sopalarla defalarca dövdüler

Düzce'de Beyciler Mahallesi'nde, askerden yeni gelen Sertan Yalçın (21), 11 Ekim günü sabah saatlerine doğru arkadaşları tarafından evinden alındı. Oğlundan bir daha haber alamayan Hasan Ali Yalçın (40), polise haber verdi.

Çiftliğe götürüldü geri çıkmadı

DHA'da yer alan habere göre olayla ilgili çalışma başlatan polis, güvenlik kamerası kayıtlarında yapılan incelemelerde Sertan Yalçın'ın Konuralp bölgesinde bir çiftliğe götürüldüğü ve geri çıkmadığı tespit edildi. Sertan Yalçın'ı evden alan İ.B., Y.E., E.A., S.A. ve D.K. gözaltına alındı.

"Dövdük, çiftlikten kaçtı"

Şüpheliler ifadelerinde, burada, dövdükleri Sertan Yalçın'ın çiftlikten kaçtığını söyledi. Dövme nedeni hakkında konuşmayan şüpheliler, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Çiftlik ve çevresinde yapılan aramalarda ise Sertan Yalçın´a ulaşılamadı.

  "Çivili sopalarla dövmüşler"

Oğlunun bulunmasını isteyen Hasan Ali Yalçın, "Bizim evimizin önünden çocuğumuzu alarak çiftliğe götürüyorlar. Çiftlikte çocuğumu darp ediyorlar. Darp ederken çivili sopalarla çocuğumu dövdüklerini söylüyorlar. Sonra bana 'Sertan yoğun bakımda' diye haber geldi ve aramaya başladık. Bundan sonra emniyet güçlerine giderek şikayetçi olduğumu bildirdim ve verilen isimlerle birlikte emniyetten hareket ettik.

"5 şüpheli, 12 gündür bilgi vermiyor"

12 gündür zanlılar içerde, ancak bir bilgi vermiyorlar. 5 kişi dövdüklerini itiraf ediyorlar. Zanlılar verdiği ifade sadece biz çiftlikte öldüresiye dövdük, bıraktık, kendisi kaçtı diyorlar. Bunun dışında herhangi bir bilgi vermiyorlar" dedi.

 "Ne canlı ne ölü bir haber yok"

Her yerde oğlunu aradığını söyleyen Hasan Ali Yalçın, "Oğlum şu anda kayıp ne ölüsü ne dirisi bilinmiyor. Ben oğlumun canlı olarak bulunmasını, eğer canlı değilse ölüsünün bulunmasını istiyorum. 5 kişi tutuklu ve hepsinin verdiği ifade aynı. Herhangi bir yol kat edemiyorum. 12 gündür ormanlarda, sularda çocuğumu arıyorum. Tüm kamera kayıtları incelendi. Çocuğumun çiftlikten çıkmadığı iddia ediliyor. Araç çiftlikten çıkıyor, herkes farklı yönlerden çiftlikten çıkıyor ama oğlumun çiftlikten çıkmaması sonrası çiftliği aradık.

"Emniyet güçlerinden haber bekliyoruz"

Köpekler geldi, dronlarla aradık. Çocuğumuzu bulamadık. Şu ana kadar bir haber yok ne canlı ne ölü. Emniyet güçlerinden haber bekliyoruz. Biz de dağ, bayır arayarak çocuğumuza ulaşmaya çalışıyoruz ama ulaşamıyoruz" diye konuştu.