Düzce’de iki araç çarpıştı! Korkunç kazada bir aile yok oldu

Düzce'de iki aracın çarpıştığı trafik kazasında 3 kişi yaşamını yitirdi. Kazada araçtan sağ olarak çıkartılan 1 yaşındaki bebek ise kaldırıldığı hastanede entübe edildi.

Düzce’de iki araç çarpıştı! Korkunç kazada bir aile yok oldu

Kaza, saat 14.30 sıralarında Anadolu Otoyolu'nun Sarıçökek mevkisinde meydana geldi. İstanbul yönünden Ankara istikametine giden İsmet Kaçiş yönetimindeki 34 DD 9891 plakalı cip, sürücüsünün kontrolünden çıkarak önünde seyreden Ali Çırcır yönetimindeki 34 GOJ 61 plakalı otomobile arkadan çarptı.
Düzce’de iki araç çarpıştı! Korkunç kazada bir aile yok oldu - Resim : 1
OTOMOBİL HURDAYA DÖNDÜ
Kazanın ardından otomobil hurdaya dönerken olay yerine itfaiye, jandarma, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Otomobilde sıkışan sürücü Ali Çırcır, Duygu Çelik, Miha Çelik isimli bebek ile Feride Çırcır itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarıldı.

3 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ
Kazada olay yerinde hayatını kaybeden anne Feride Çırcır’ın ardından eşi Ali Çırcır ve kızı Duygu Çırcır Çelik de hastanelerde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Düzce’de iki araç çarpıştı! Korkunç kazada bir aile yok oldu - Resim : 2
1 YAŞINDAKİ MİRA ENTÜBE EDİLDİ
İstanbul’dan memleketleri Çankırı’ya giden ailenin tüm fertleri hayatlarını kaybederken, araçtan sağ çıkarılan 1 yaşındaki Mira Ç.’nin Bolu Abant İzzet Baysal Hastanesi’nde entübe edildiği ve hayat mücadelesi vermeye devam ettiği öğrenildi. Kaza ile ilgili geniş çaplı soruşturma sürüyor.