E Devlet'ten girip kontrol edebilirsiniz! E devlet tanımlı banka hesabınıza 2 bin 354 lira nakdi destek! Acele edin

Pandemi sürecinde Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, yüksek enflasyon karşısında zarar gören miltonlerca vatandaş için yardım kampanyaları düzenlemiş ve bu yardım kampanyalarını da halen açıklamaya devam ediyor. Yeni projeyle birlikte vatandaşın hesabına 2 bin 354 lira yatırılacağı duyuruldu.

E Devlet'ten girip kontrol edebilirsiniz! E devlet tanımlı banka hesabınıza 2 bin 354 lira nakdi destek! Acele edin

Yeni yardım kampanyasıyla birlikte şimdilerde ise bu yardım duyurusunun tüm kapsamlarıyla ilgili gelişmeler de tüm detaylarıyla ortaya çıktı. E devlette tanımlı hesaplara yatırılmaya başlanan 2 bin 354 liralık nakdi yardım ödemelerine dair tüm merak edilenler ise haberimizde yer alıyor. 

E devlette 2 bin 354 liralık nakdi yardım desteği nasıl alınır? E Devlet evde bakım maaşı sorgulama ekranı nasıl ulaşılır?

Tüm dünyayı saran koronavirüs pandemisi sürecinde milyonlarca vatandaş hem sağlık hem de ekonomik olarak sıkıntılı süreçten geçtiler. Bu durum karşısında zorda kalan ve etkilenen vatandaş da vatandaş da gözünü devlete çevirerek devletin sunduğu yardım kampanyalarını araştırmaya başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından paylaşılan bir duyuru kapsamında milyonlarca vatandaş ve aile 2 bin 354 liralık bir ödeme yapılacağının haberini aldı. 

Peki Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın 2 bin 354 liralık nakdi desteğine nasıl başvurulur. E devlet üzerinden 2 bin 354 liralık nakdi destek başvurusu nasıl yapılır? İşte tüm detayları sizler için derledik. 

Devlet tarafından 2 bin 354 liralık yeni nakdi destek başvurusu

Devlet tarafındna ihityaç sahipleri aileler için her geçen gün yeni nakdi yardımlara bir yenisi daha ekleniyor. Zamlı bir şekilde devam edeceği öğrenilen yeni destek ise milyonlarca vatandaşa biraz da olsa destek olarak rahat nefes almalarını sağlıyor. İşte devlet tarafından açıklanan son yardım projesiyle ilgili tüm merak edilenler...

E devlet üzerinden yeni destek başvurusu nasıl yapılır?

Aile ve Sosyal Himzetler Bakanlığı evde bakım maaşı nakdi destek sorgulaması

Bilindiği üzere devlet bayram öncesinde bayram ikramiyeleri gibi bir çok yardım kampanyasını da duyurdu? Bunlardan biri de eve yardım ücretleriydi. 

Ancak bir çok vatandaş evde yardım nakdi desteğinin yatırıldığından halen haberi olmadığı ortaya çıktı. 

Bayram ikramiyelerinin nisan ayında bayram öncesinde hesaplara yattığı gibi evde bakim ücreti olan 2 bin 354 liralık nakdi destek ücretleri de hesaplara yatırıldı. Bu durum milyonlarca vatandaş tarafından sevinçle karşılandı. Tüm aileler yaşlı ve hastaları için bayram öncesinde alışverişlerini çok rahat bir şekilde gerçekleştirerek rahat nefes aldılar. 

Aileler, aldıkları evde bakım ücretleriyle hastaları için yapmaları gereken bayram alışverişlerini de çok daha rahat şekilde yapabildiler. Ancak bazı vatandaşların yatan ücretten halen haberleri olmadığı da ortaya çıktı. 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2 bin 354 liralık nakdi destek sorgulama ekranı

Mayıs ayında da gerçekleştirilecek olan evde bakım ücretlerinin ne kadar olduğunu Bakanlık açıklamıştı. Bunun yanı sıra Bakanlık ücretlerin nasıl sorgulanacağına dair açıklamalarda da bulundu. 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada sisteme daha önceden kaydedilmiş vatandaşlar, T.C. kimlik numaralarını ve şifrelerini girerek e-devlet üzerinden kolayca sorgulama yapabilmektedirler.

SMS ile de sorgulayabilecekler

Ayrıca vatandaşlar Ziraat Bankası üzerinden SMS atarak da evde bakım ve nakdi destek ücretini sorgulayabiliyorlar.

Bunun için maaşlarını Ziraat Katılım Bankası üzerinden alan vatandaşların cep telefonlarında yer alan SMS bölümüne BAKIYE yazarak 4747’ye mesaj göndermeleri yeterli olacaktır.

Bu sayede sisteme sorgulama bilgisi gönderilerek vatandaşların birkaç dakika içerisinde kısa mesaj yoluyla bilgilenmeleri de sağlanmaktadır.