Yürek yakan paylaşımlar

Ebru Şallı 2 hafta önce, Harun Tan ile olan evliliğinden dünyaya gelen 9 yaşındaki oğlu Pars'ıın lenfoma kanserine yenik düşmesiyle hayatının en büyük acısını yaşadı. Şallı, sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile yürek yaktı.

9 yaşındaki Pars, 17 Nisan'da lenfoma kanseri mücadelesini kaybederek hayata gözlerini yumdu. Ebru Şallı ile Harun Tan, oğullarının küçük bedenini büyük acılar içerisinde toprağa verdi. Korona virüs tedbirleri kapsamında bir kaç kişinin katıldığı cenaze töreninin ardından ikili sessizliğe büründü.

Oğlunu toprağa verdikten bir gün sonra yine mezarına giden Ebru Şallı, biricik oğlu Pars'ın mezarına, "Ponciğim sen hep benimlesin" cümlesini yazdırdı. Şallı bir kaç gün boyunca her gün oğlunun mezarını ziyaret etti.

İlk paylaşım 23 Nisan'da

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Ebru Şallı, oğlu Pars ile daha önce birlikte yaptıkları bir televizyon programının görüntülerini yayınladı. Şallı, videonun metin kısmında ise tüm çocukların bayramını kutladı.

Harun Tan'dan acı şiir

Ebru Şallı'dan bir kaç gün sonra Pars'ın babası Harun Tan sosyal medya hesabından bir şiir paylaştı. Vural Candar'ın şiirinin bir bölümü alıntılanan mesajda, "Sonra mı? Sonra gömdük ne varsa içimize. Anlaşılmasın diye bir de çiçek ektik üzerine. Altı mezar, üstü bağ bahçe" yazıyordu. Ebru Şallı ise oğlunun babası olan eski eşi Harun Tan'ın paylaşımına, "Melek bahçesi ilk kez görüyorum”‬ yazarak bir kez daha herkesi duygulandırdı.

Yürek yakan paylaşımlar - Resim : 2
Ebru Şallı o kedinin hikayesini sosyal medya hesabından paylaştı...

O kedinin haberini görünce...

Bugün ise geçtiğimiz hafta sosyal medyada gündem olan ve tv100.com'da haber olarak yayımlanan bir anne kedinin hasta yavrusunu hastaneye götürdüğü görüntüleri paylaşan Ebru Şallı, yine yazdığı notlarla yürek yaktı. Şallı, "Anne kedi bir ömür de yaşardı hastanede" diye yazdı.