Ebru Şallı, Pars’ın mezarını çiçek bahçesine çevirdi

Ebru Şallı, 9 yaşında kanser hastalığı yüzünden kaybettiği oğlu Pars’ın mezarını çiçek bahçesine çevirdi.

Evlat acısıyla yıkılan Ebru Şallı, 9 yaşında kanser hastalığı yüzünden kaybettiği oğlunun Kilyos’taki mezarını sık sık ziyarete gidiyor. Şallı, oğlunun vefat ettiği gecenin sabahında eşi Uğur Akkuş’tan mezar yaptırmasını istemiş ve üstüne “Ponçik sen benimlesin” yazdırmıştı. Ünlü manken aynı gün mezar taşının üzerine de kalemle kalp işaretleri çizmişti.

Sürekli oğlunun fotoğraf ve videolarına bakarak avunan Ebru Şallı, 1 ay önce vefat eden oğlunun mezarına gidip hem dua ediyor hem de temizlik yapıp çiçek ekiyor.  Ünlü manken mezar taşındaki kalpleri kalıcı boyayla yeniden çizdirdi ve mezarın etrafına da kalp figürleri koydurdu.

Şallı minik Pars’ın mezarını çiçek bahçesine çevirdi. Ektiği çiçekleri aynı zamanda evindeki saksılarda da yetiştiren ünlü manken son yaptığı duygusal paylaşımda “Her çiçeğim yeniden açar, hiç solmaz. Bu defa yavrusuyla açıyor” sözleriyle yürekleri burktu.

Oğlunun yaşatmak için her çareyi deneyen ünlü manken, geçen pazar Anneler Günü’nde yazdığı mesajda “Bugün yanımda olduğunu hissettiren tüm annelerin gözlerinden öperim. Ponçik hep benimle hiç ayrılmayacak. Sadece 9 yıl canlı bir meleğin yaşadığına şahit oldum, yaşamaya devam edecek.” mesajını yazmıştı.

Evlat acısıyla yıkılan Ebru Şallı, 9 yaşında kanser hastalığı yüzünden kaybettiği oğlunun Kilyos’taki mezarını çiçek bahçesine çevirdi.