Ebru Şallı’ya Sinan Akçıl şoku

Eski sevgilisi Sinan Akçıl hakkında 230 bin TL’lik borcu için icra takibi başlatan Ebru Şallı, nasıl bir şok yaşadı? Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş hakkında geçen yıl boşandığı Gonca Sağlam mahkemeden hangi flaş kararı aldırdı?

Geçen ocak ayında Ebru Şallı 2013 ile 2017 yılları arasında aşk yaşadığı müzisyen Sinan Akçıl hakkında 230 bin TL’lik icra takibi başlatmıştı.

Şallı, beraberliği sırasında Akçıl için kredi çekmiş, ayrıldıkları dönem de borcunu ödemesi için eski sevgilisiyle protokol yapmıştı. Şallı’nın ünlü müzisyenden borcu karşılığı 6 senet birden aldığı ortaya çıkmıştı.

Eylül ayında finans uzmanı Uğur Akkuş ile evlenen Ebru Şallı, oğlunun sağlık masrafları için paraya ihtiyaç duyunca yıllardır borcunu ödemeyen eski sevgilisi Sinan Akçıl hakkında avukatı Ömer Durak aracılığıyla hukuki işlem başlattı.

230 bin TL’lik alacağının peşine düşen Şallı, mahkemeye başvurduktan sonra ise yeni bir şok daha yaşadı. Borcunu ödemeyen Sinan Akçıl’ın üzerine kayıtlı hiçbir mal varlığı tespit edilemedi. Ünlü model de bu nedenle parasını tahsil edemedi.

Ebru Şallı’nın avukatı şimdi Sinan Akçıl’ın hesap hareketlerini ve konser takvimini takip ediyor. Ünlü müzisyenin elde edeceği kazanca borcu oranında el konulacak.

Öte yandan Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş ile geçen yıl boşandığı 2 çocuğunun annesi Gonca Sağlam arasındaki hukuk savaşı tüm hızıyla sürüyor. Sağlam, Akkuş hakkında son olarak İstanbul Anadolu 1. Aile Mahkemesi’nden koruma kararı aldırdı.

Mahkeme daha önce uğur akkuş hakkında verilen çocuklarıyla kişisel ilişki kurma kararını kaldırdı ve Akkuş’un şiddet mağduru korunan taraf olan Aden Su Akkuş ve Emir Alp Ali Akkuş’a 3 ay süreyle yaklaşmasını yasakladı. Uğur Akkuş, karara uymazsa 3 günden 10 güne kadar zorlama hapsine tabi tutulacak.