Ebru Yaşar Eskişehir'de orman kuracak

Geleceğe nefes olacak 6 açık hava konserinin ilkini gerçekleştiren Ebru Yaşar, sahne öncesi soruları yanıtladı.

Türk müziğinin güçlü sesi Ebru Yaşar, İstanbul Boğazı’nın eşsiz ambiyansında unutulmaz bir konsere imza attı. Ünlü sanatçı tüm geliriyle farkındalık projesi kapsamında hatıra ormanı yaptıracağı 6 açık hava konser serisinin birincisini Kuruçeşme Açıkhava’da gerçekleştirdi. Sanatçının hayranları saatler öncesinden konser alanının önüne geldi ve uzun kuyruklar oluşturdu.

Konsere akın eden Ebru Yaşar hayranları yaşadıkları heyecanı ve kurulacak hatıra ormanına katkıda bulunacak olmanın mutluluğunu paylaştı. Sevenlerinin hınca hınç doldurduğu ve büyük bir coşkunun yaşandığı gecede yaşar, sahne performansı ve repertuvarıyla yine tam not aldı. Sahneye siyah ve beyaz renkte iki çarpıcı kostümle çıkan Yaşar eşsiz sesi, güzelliği ve zarafetiyle büyüledi. Yaklaşık iki saat sahnede kalan başarılı sanatçıyı konser sonunda hayranları dakikalarca ayakta alkışladı. Gösterilen yoğun ilgiye sahneden teşekkür eden ünlü sanatçı, duygularını şu sözlerle ifade etti. Geleceğe nefes olacak 6 açık hava konserinin ilkini gerçekleştiren Ebru Yaşar, sahne öncesi soruları yanıtladı. 

Ünlü sanatçıya sevenlerinin dört gözle yeni şarkısını beklediği hatırlatıldı. Yüzü olduğu halı markasının kampanyası büyük ilgi gören sanatçı, yeni bir reklam filmi çekeceğini açıkladı. Öte yandan Ebru Yaşar’ın müzik tarihimize geçen çok sayıda unutulmaz hit şarkıya imza attığı 25 yıllık sanat hayatını anlatan bir de belgeseli çekiliyor.