Ebru Yaşar Gülseven'e bir ödül de MGD'den

Magazin Gazetecileri Derneği'nin (MGD) düzenlediği ‘25. Altın Objektif Ödülleri’ muhteşem bir organizasyonla sahiplerini buldu. "Yılın Arabesk Fantezi Yorumcu" kategorisinde ödül kazanan isim ise Ebru Yaşar Gülseven oldu.

Tiyatro, müzik, sinema ve TV dünyasının en prestijli heykelciği olan Altın Objektif Ödülleri, 25. Kez sahiplerini buldu.

Erbu Yaşar Gülseven “Yılın Arabesk Fantezi Yorumcu” kategorisinde ödül kazanan isim oldu.

Turkcell’in ana sponsoru olduğu CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul ev sahipliğinde gerçekleştirilen törene, pandemi kuralları dahilinde ilgi yoğundu.

Albümüyle peş peşe ödüller toplayan Ebru Yaşar Gülseven, altın objektif ödüllerinde ise yılın arabesk fantezi yorumcusu ödülünü aldı.

Ödülünü Gazeteci Barış Kocaoğlu’nun elinden alan Ebru Yaşar Gülseven, gecede ve albümünde emeği geçenlere teşekkür ederek, "Çok teşekkür ediyorum bu akşam sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Albümümde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu güzel MGD gecesinde sizlerle olmaktan, bütün magazinci arkadaşlarımızla basında emeği geçen tüm arkadaşlarımla olmaktan mutluluk duyuyorum. Sağ olun var olun. Çok teşekkürler, iyi geceler. İyi eğlenceler" ifadelerini kullandı.Ebru Yaşar Gülseven'e bir ödül de MGD'den - Resim : 1