Ebru Yaşar Kurban Bayramı'nda fırtına gibi esti

Bayramda Ebru Yaşar fırtınası esti. Ünlü sanatçı Kurban Bayramı’nın 1. günü Bodrum’da sahne aldı.

Tatilcilerin yoğun ilgi gösterdiği konserde Yaşar, güçlü repertuvarı, eşsiz sesi ve sahne performansıyla unutulmaz bir bayram akşamı yaşattı…
Ebru Yaşar konser öncesi soruları yanıtladı. Her konserine özenle hazırlanan Yaşar, yine şıklığı ve güzelliğiyle göz kamaştırdı.
Kurban Bayramı’nda yoğun bir konser trafiği olan ünlü sanatçı, ailesine zaman ayırmaya da özen gösterdiğini ifade etti.
Ebru Yaşar bayram sahnelerinin kendisi için önemini vurguladı. Yaşar unutamadığı bir bayram anısını da anlattı. Ünlü sanatçı 25 yıllık müzik kariyeri boyunca kendisini hiç yalnız bırakmayan dinleyicilerini övdü.
Ebru Yaşar’a Cengiz Kurtoğlu’nun geçen günlerde sahnede playback yapan şarkıcılarla ilgili yaptığı “Playback’e karşıyım. Canlı okumayan şarkı söylemesin. Şarkı seyirciye geçmiyor” şeklindeki eleştirisi hatırlatıldı.
Güzel sanatçı yaz turnesi hakkında da bilgi verdi. Kurban Bayramı’nın 1. günü Bodrum’da sahne alan ünlü sanatçı Ebru Yaşar, 2. günü ise yavru vatan Kıbrıs’ta sevenleriyle buluştu. Yaşar, bir ara minik bir hayranını da sahneye çıkardı.
Sahnede zarafetiyle büyüleyen Yaşar, hit şarkılarını konser alanını dolduran yaklaşık 1000 hayranıyla birlikte seslendirdi. Başarılı sanatçı sahne performansıyla yine tam not aldı.