Ebru Yaşar'dan Bodrum'da muhteşem konser

Türk müziğinin güçlü sesi Ebru Yaşar Bodrum'da verdiği muhteşem konserle hayranlarını coşturdu.

Yoğun bir konser maratonu içinde olan Türk müziğinin güçlü sesi Ebru Yaşar, bodrum sezonunu muhteşem bir konserle açtı. Her sahnesine özenle hazırlanan sanatçı oldukça şık, yeşil bir kostümle sevenlerinin karşısına çıktı ve yine unutulmaz bir müzik gecesine imza attı. 

7'den 70'e her kuşaktan çok sayıda seveni olan Ebru Yaşar'ın küçük bir hayranıyla eğlenceli sohbeti konsere renk kattı.

Güzel sanatçı bir başka minik hayranıyla da yıllardır dillerden düşmeyen "Seni Anan Benim İçin Doğurmuş" şarkısı eşliğinde dans etti.

Ebru Yaşar konser öncesi soruları yanıtladı.

Ünlü sanatçı formunu nasıl koruduğunu açıkladı.

Ebru Yaşar dinlenme rekorları kıran son albümü "Gel de Sevme"de yer alan "İğne İplik" şarkısına klip çekeceğini açıklamıştı.

Geçen hafta "Şarkılar Bizi Söyler" programının sezon finaline konuk olan Yaşar’ın şarkı söylediği bölümler uzun süre trend videolar arasında zirvede yer aldı.

Ebru Yaşar'ın eşi Nejat Gülseven ile beraber Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde yaptırdığı kendi adını taşıyan ortaokul geçen hafta ilk mezunlarını vermişti. Başarılı sanatçı yaşadığı büyük gururla ilgili duygularını paylaştı.

Ebru Yaşar’ın geçen aylarda geçirdiği talihsiz bir kaza sonucu diz kapağı kırılmıştı. Kazadan bir gece önce kırmızı bir kostümle sahneye çıkan ve güzelliğiyle kendisine hayran bırakan Ebru Yaşar, o günden beri nazar korkusu nedeniyle kırmızı kıyafet giymiyor.