Ebru Yaşar’dan Yasemin Sakallıoğlu’na övgü: Favorilerimden!

Yasemin Sakallıoğlu, 'Doğru Koca Nasıl Seçilir?' adlı gösterisiyle önceki akşam Maximum Uniq Hall'de sahne aldı. Sakallıoğlu’nu, Hande Ataizi, Feyyaz Şerifoğlu ve sevgilisi Kanal D Haber Hafta Sonu sunucusu Merve Dinçkol, Ebru Yaşar ve Birce Akalay gibi ünlü simalar izledi.

Ebru Yaşar’dan Yasemin Sakallıoğlu’na övgü: Favorilerimden!

Yasemin Sakallıoğlu’nu çok sevdiğini ve nihayet izlemeye geldiğini söyleyen Ebru Yaşar, “Uzun zamandır sözüm vardı, nihayet gelebildim. O beni dinlemeye çok geldi sağ olsun. Gelip biraz gülelim dedim. Komedi çok severim, komedi hastasıyım. Gülen insanı güldüren insanı çok severim. Kendim böyle neşeli eğlenceli ortamlarda olmayı çok severim. Yasemin’de favorilerimden. Türkiye’de zaten gerçek anlamda komedi yapan çok az insan var. Benim de espritüel biri olduğumu söylerler. Ben de neşeli ve esprili olan arkadaşlarımı seçerim. Bu akşam 1 kg pirzola yiyeceğim gülmek ile eşdeğerliymiş derler ya…” ifadelerini kullandı.

Ebru Yaşar’dan Yasemin Sakallıoğlu’na övgü: Favorilerimden! - Resim : 1

"Orası bambaşka bir yer!"
Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni’nde En İyi Kadın Arabesk Fantazi Sanatçı Ödülü’ne layık görülen Yaşar, “Orası nasıl bir yer her defasında lal oluyorum yani. Her defasında o kadar heyecanlanıyorum ki. O kadar sahneye çıkmama rağmen orası bambaşka bir şey katıyor. Başka bir şey oluyor. Çok heyecanlıydım yine… Yeniden aldığım için çok mutluyum. Tüm dinleyicilerime ancak teşekkür edebiliyorum. Oy verenlere ancak teşekkür edebiliyorum. Hepsine böyle sıkı sıkı sarılıyorum öpüyorum” dedi.

"Bu sene yılbaşında Sapanca’dayız"
Yılbaşında Sapanca’da sahne alacak olan Yaşar, “Bu sene yılbaşında Sapanca’dayız. 1 yıl öncesinden alınmış, söz verilmiş bir iş. Eve daha yakın bir yerde olacağım. Gece konserden sonra eve döneceğiz” dedi.

Ebru Yaşar’dan Yasemin Sakallıoğlu’na övgü: Favorilerimden! - Resim : 2

"Ülke olarak kadın mizahına ihtiyacımız var"
Yasemin Sakallıoğlu'nun gösterisine katılan oyuncu Birce Akalay, salondaki yerini almadan basın mensuplarıyla ayak üstü sohbet etti. Akalay, "Yasemin'in gösterisini ilk kez izleyeceğim. Zekasına hayran olduğum bir kadın, bence komediye ve mizaha ihtiyacımız olduğu bir zamandayız. Yasemin'in başarısı zaten ortada, birde o kadar nevi şahsına münhasır bir hali var ki çok etkiledi o doğallığı beni bu akşamı çok merak ediyorum." dedi. Uzun zamandır drama ağırlıklı projelerde yer alan Akalay'a "Sizi bir süredir komedi projelerinde göremiyoruz. Komedi yapmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna " Ülke olarak mizaha çok ihtiyacımız var. Özellikle kadın mizahına, kadın aklı farklı çalışıyor, çok detaycıyız biz benim yaptığım en son komedi, Küçük Ağa ve Evli ve Öfkeli onlarda harika bir kadroyla beraberdim. Sonrasında komedi bir daha kapına uğramadı." cevabını verdi.

Ebru Yaşar’dan Yasemin Sakallıoğlu’na övgü: Favorilerimden! - Resim : 3

"Biz de merak ile geldik"
Gösteriye haber spikeri sevgilisi Merve Dinçkol ile katılan Feyyaz Şerifoğlu, "Uzun zamandır katılmak istiyordum gösteriye. Setten pek fırsat bulamıyorduk. Bugün biraz denk getirdik. Bizde merakla geldik." derken basın mensuplarının “Komediyle aranız nasıl?" şeklindeki sorusuna "Kemal Sunal neslinden gelen bir birey olarak tabii ki çok sevdiğim bir alan o yüzden benimsediğim sevdiğim tarz. Türkiye'de de beğendiğim komedyenler Cem Yılmaz, Ata Demirer, Hasan Can Kaya gibi isimler çok başarılı" dedi. Rol aldığı "Camdaki Kız" dizisinin başarısı hakkında da konuşan Şerifoğlu, "Çok şükür kamera arkasında da iyi giden bir setimiz var. Şu an setten geliyorum zaten. Dizi güzel gidiyor. Üçüncü sezon şu an. Geçende şunu söyledim arkadaşlara, bu bölümden itibaren çok güzel sürprizler var. Daha dikkatli izlemelerini tavsiye ediyorum. Çünkü benim bile senaryoyu okurken heyecanlandığım anlar oldu. O yüzden bende merak ediyorum. Çekerken başka, izlerken başka oluyor." şeklinde konuştu.