Ece Erken’den Demet Akalın ve Alişan için zehir zemberek sözler!

Ünlü sunucu Ece Erken, instagram hesabı üzerinden takipçilerinden gelen soruları yanıtladı. Çok konuşulacak açıklamalarda bulunan Ece Erken, eskiden yakın arkadaş olduğu Demet Akalın ve Alişan için zehir zemberek açıklamalar yaptı.

Ece Erken’den Demet Akalın ve Alişan için zehir zemberek sözler!

Özel hayatıyla ilgili takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan 42 yaşındaki sunucu Ece Erken, Alişan ve Demet Akalın’ın barışması hakkında ilk kez konuştu. Alişan ile yakın arkadaş olan Ece Erken, Demet Akalın ve Alişan’ın barışmasının ardından ünlü türkücü ile dostluğunu bitirmişti.

Ece Erken’den Demet Akalın ve Alişan için zehir zemberek sözler! - Resim : 1

Youtube sayfasında merak edilenleri anlatan Erken, ‘Alişan’la neden küstünüz, Demet Akalın’la barıştığı için mi?’ sorusuna şu cevabı verdi: Hayır, barışma şeklinden küstüm! Çünkü Alişan, Demet’le ilgili hepimize ağır laflar söylerdi. Söylemiş de olabilir, sonra barışa bilir de insan. Yüzüne bile tükürüp barışanlar var ama sonrasında ağlayarak barışması, iki gün evvel tweet’ler atıp fotoğraflar koyup daha sonra ağlayarak barışması beni rahatsız etti.

Ece Erken’den Demet Akalın ve Alişan için zehir zemberek sözler! - Resim : 2
Allah çok mutlu etsin, belki de doğrusu bu Demet’le karakter olarak daha yakışıyorlar ve anlaşıyorlar ondan dolayı da güzel oldu barışmaları. Allah bozmasın ne güzel dostlukları var!