Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde 65 bin TL ayrıntısı

Beşiktaş'ın eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde 65 bin lira ayrıntısı dikkat çekti. Ortaya çıkan yeni görüntülerde ise Mahmutyazıcıoğlu düzenlenen silahlı saldırı anında restoranın arka kapısında bekleyen 3 kişi kameralara takıldı.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde 65 bin TL ayrıntısı

Bir arda Türkiye gündemine oturan Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde 2 gözaltına alındı, 6 şüpheliden 4'ünün ise aranmasına devam ediliyor. 

Beşiktaş'ın eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürüldüğü silahlı saldırı sırasında restoranın arka kapısı önündeki 3 kişi kameralara yansıdı. Cinayatteki 65 bin lira detayı ise dikkat çekti.

  Bekleyen 3 kişi silah seslerini duyulunca uzaklaşıyor

Bakırköy'de balık restoranında dün silahlı saldırıya uğrayan Beşiktaş eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu hayatını kaybetti. Şoförünün de yaralandığı saldırı anında restoranın önünde yaşananlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde kapı önünde 3 kişinin beklediği görülüyor. Silahın defalarca ateşlenmesiyle birlikte bu kişilerin uzaklaşması dikkat çekiyor.

65 bin liralık alacak verecek tartışması ölüme götürdü

Emniyette bilgi sahibi olarak ifade veren Suphi Malgaz, olayın 65 bin TL'lik alacak verecek meselesi yüzünden yaşandığını söyledi.

Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, olayla ilgili yazılı açıklama yaptı. Açıklamada olayın bazı detayları da ortaya çıktı. Suphi Malgaz emniyette bilgi sahibi olarak verdiği ifadede, gayrimenkul satışı nedeniyle Gökhan Karakan ile arasında 65 bin liralık alacak verecek meselesi yaşandığını belirtti.

Suphi Malgaz ifadesinde, Gökhan Karakan ile aralarında 1 milyon 480 bin liralık gayrimenkul satışı olduğu ve kendisinin aynı gayrimenkulü 1 milyon 600 bin liraya satması üzerine Gökhan Karakan'ın kendisinden 100 bin lira daha istediğini söyledi. Bunun üzerine aralarında yaşanan anlaşmazlık sonrası Karakan'ın kendisini, "O zaman ağabeylerimi gönderirim" dediğini kaydetti.