Taciz mesajlarından sonra flaş hamle! Mehmet Ali Erbil, Ece Ronay'ın nişanlısıyla yemek yedi

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay'a attığı taciz mesajları ifşa olan ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil, Ronay’ın nişanlısı Mehmet Bilir'le bir araya geldi. Erbil, Bilir ile çektiği videoyu Instagram hesabından paylaştı. Ece Ronay ise bu buluşmaya tepki gösterdi.

Mehmet Ali Erbil, sosyal medya fenomeni Ece Ronay’a attığı taciz içerikli mesajların ifşa olmasıyla magazin gündemine bomba gibi düştü. Ronay, dün Erbil hakkında suç duyurusunda bulundu. Bu olayın üzerine Erbil'den flaş bir hamla geldi.

Ünlü komedyen Ece Ronay'ın nişanlısı Mehmet Bilir'i evinde akşam yemeğinde ağırladı. Yemek sonrası ikili açıklama yaptı ve bu açıklamayı Instagramdan paylaştı. 

 "Nişanlısı olduğunu bilmiyordum"

Erbil, "Mehmet kardeşim Ece Ronay'ın nişanlısı. Ben onun nişanlı olduğunu bile bilmiyordum. Mehmet'i bu olayları kapatalım, üstüne örtelim diye davet ettim. Çünkü hem kamuoyu, hem biz hem o taraf çok rahatsız oldu. Mehmet de beni kırmadı, davetime icabet etti geldi yemeğimi yedi" dedi. Ronay'ın nişanlısı ise "Sen de bizi çok güzel ağırladın. Teşekkür ediyorum ağabey" ifadelerini kullandı. 

Ece Ronay ateş püskürdü

Duruma tepki gösteren Ronay, "Sanırım artık nişanlım değil. Erkekler kendi aralarında benim meselemi konuşup anlaşırken fikirlerimi almaya gerek duymamış olmalı. Az önceki özür meselesiyle benim alakam yoktur" ifadelerini kullandı.