Ece Üner ile Susma'da bomba açıklamalar: Eşim ve öz yeğenim benim yatağımda birlikte oldu

Kanal D ekranlarında yayınlanan Ece Üner ile Susma programı tuhaf bir aldatma hikayesini konu aldı. Programı katılan Sedat Akbalık eşi ve öz yeğeninin kendi evinde defalarca birlikte olduğunu açıkladı. Üstelik yeğen daha önce üvey ağabeyinin eşini kaçıran biri...

Ece Üner ile Susma'da bomba açıklamalar: Eşim ve öz yeğenim benim yatağımda birlikte oldu

2010 yılında kaçarak evlenen ve 2 çocukları olan Sedat, Ece Üner ile Susma programına şaşırtan bir iddiayla katıldı. Sedat, eşi Nesrin'in abisinin oğlu Murat'la yani yeğeniyle kendisini aldattığını söyledi.

Tüyleri diken diken eden aldatma hikayesinin bir iğrenç yanı daha var. Öz yeğen Murat, daha önce de üvey abisinin eşini kaçırmış.

Sedat Akbalık'ın iddiasına göre öz yeğeni Murat, cezaevinde hırsızlıktan yattığı sırada izinli çıktığı günlerde Sedat'ın evine geleyerek kaldı. 

Bu süre içinde yeğen Murat, Sedat'ın eşi Nesrin'le yakınlaşmaya başladı ve telefon numarısını bile aldı. Sedat'ın anlattıklarına göre Murat cezaevindeyken bile karısı Nesrin'le telefonla flörtleşmeye devam etti.

Karısı Nesrin'in telefonunun sürekli meşgul olmasından şüphelenen
Sedat karısına kiminle konuştuğunu sorduğunda  ise hep 'Kardeşlerimle konuşuyorum' yanıtı almış. 

Pandemi döneminde serbest bırakılan Murat, gidecek bir yeri olmadığı için soluğu yine Sedat'ın evinde almaya devam etmiş. Sedat'ın canlı yayında yaptığı açıklamaların devamı ise daha vahim.

Sedat Akbalık'ın herkesi şoke eden hikayesi şöyle:

Yeğeni Murat'ın işe gittiğini zanneden Sedat, Murat'ın işe gitmediğini ikilinin çocukları evden çıkarıp karısı Nesrin'le birlikte olduklarını öğrenmiş.

Uzun bir süre bu şekilde devam etmişler ve bir gün Nesrin, Sedat'a Murat'la ilişkisi olduğunu, ilk önce zorla ardından da defalarca birliktelik yaşadıklarını itiraf emiş.

Ardından Sedat, Nesrin'i alıp Murat'tan şikayetçi olmuş. Köyde de bunun üzerine dedikodular yayılmaya başlamış ve Bursa'ya yerleşmişler.

Bursa'da 5-6 ay kaldıktan sonra Nesrin, Sedat'ın kendisine şiddet uyguladığını söylemiş ve 20 günlük uzaklaştırma kararı çıkartmış.

Bu arada Nesrin, 3. çocuklarına hamileyken Murat'ın verdiği ilaçla bebeği düşürmüş. Gerekçeleri de Nesrin'in daha önce 2 kere sezaryenle doğum yapması ve hakkının da üç olması... 3. çocuk Murat'tan olacakmış sözde.

Bu iddiaların ardından Nesrin'in babası yayına telefonla bağlandı ve Sedat'ın kızına bıçak çektiğini, insanların "Kızı al buradan götür" dediklerini belirtti.

Nesrin'in kardeşi de aldatma durumunun yaşanmadığını, Sedat'ın sürekli aldatma imasında bulunduğunu, çalışmayıp çocukları aç sefil bıraktığını söyledi.

Tüyleri diken diken eden aldatma hikayesinin bir iğrenç yanı daha var. Öz yeğen Murat, daha önce de üvey abisinin eşini kaçırmış.