Ece Üner'in makyajsız fotoğrafını paylaştı, sosyal medya yıkıldı

Show TV Ana Haber Spikeri Ece Üner'le çekildiği pozunu paylaşan Damla Ersubaşı'nın fotoğrafına yorum yaptı. Ece Üner'in makyajsız hali olay oldu.

Ece Üner'in makyajsız fotoğrafını paylaştı, sosyal medya yıkıldı

Geçtiğimiz haftalarda iki çocuğunun babası Mustafa Can Keser ile tek celsede boşanan Damla Ersubaşı, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Ersubaşı, son olarak Show Ana Haber'de gündeme dair yaptığı yorumlarla adından sıkça söz ettiren Ece Üner ile buluştu.

Ekranda her daim makyajlı görünmeye alışkın olan Üner'i makyajsız ve salaş kıyafetiyle görenler tanımakta güçlük çekti. Ece Üner'i makyajsız zor tanıyan sosyal medya kullanıcıları "Bu Ece Üner mi?" "Haberde bambaşka biriydi tanıyamadım" ve "Ne kadar da yaşlı görünüyor" yorumları yapıldı.

Ece Üner'in makyajsız fotoğrafını paylaştı, sosyal medya yıkıldı - Resim : 1

Ece Üner kimdir?

1981 yılında doğdu. Bir dönem CNN Türk’te genel müdürlük yapan Dinç Üner’in kızıdır. Liseyi Koç Özel Lisesi’nde bitirdikten sonra Koç Üniversitesi Sosyoloji bölümünden mezun oldu. 

Paris’te Sorbonne Üniversitesi’nde Fransızca dil eğitimi, Brüksel’de ise Avrupa Birliği konusunda eğitim aldı. Uzun bir süre CNN Türk’te çalıştıktan sonra Habertürk’e geçmiştir.

Habertürk’te Enine Boyuna isimli programı hazırlayıp sunmuştur. Ece Üner, kariyerine Avrupa Birliği muhabiri olarak başladı.

Bir süre NTV’de çalıştıktan sonra 2006’da, CNN Türk’ün spor servisinde çalıştı ve hafta sonu spor haberlerini sundu. 

Mart 2007’de CNN Türk’te Orkun Yazgan ile birlikte Yeni Gün isimli haber programını sunmaya başladı.

Ağustos 2009’da Habertürk’e geçti. 2010’da Olduğu Gibi adlı tartışma programını, 2011’de ise Akşam Raporu isimli haber programını sunmaya başladı. 

2012'den beri Enine Boyuna’yı sundu. 6 Ocak 2014’ten itibaren Ece Üner Show TV Ana Haber’i sunmaktadır.