Eda Taşpınar Çukur'un hangi oyuncusuyla aşk yaşıyor?

Eda Taşpınar Bebek'te Magazin Hattı kamerasına takıldı.

Bu yaz sınırlar açılmadığı için Mikonos'taki yazlığına gidemeyen ve rotayı Bodrum ve Çeşme'ye çeviren Eda Taşpınar, Çukur'da Remzi karakterine hayat veren Çağrı Atakan'la aşk yaşadığını itiraf etti. Taşpınar "Evet, doğru Çağrı beyle 1,5 aydır beraberiz. İlişkimiz çok iyi, keyifli gidiyor" dedi.

Eda Taşpınar kimdir?

Taşpınar, 1 Mayıs 1980 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Çocukluğu Moda Deniz Kulübü'nde geçti. 11 yaşındayken ailesiyle birlikte Miami'ye yerleşen sosyetik güzel, Boca Raton'da 2 yıl okuduktan sonra Türkiye'ye geldi ve Robert Koleji'nde eğitimini sürdürdü. Ancak okul bitmeden son senede ayrıldı. London College of Fashion'da bir yıl eğitim aldıktan sonra Londra'da Central School of St.Martins'de de moda eğitimi gördü. Eğitiminin ardından İstanbul'a döndü.

Eda Taşpınar'ın babası Teoman Taşpınar, Moda Deniz Kulübü'nün başkanıdır. Annesi iseİsveç asıllı Suzan Yontundur. Türkiye'nin ilk heykelcisi, aynı zamanda Atatürk'ün heykeltraşı Kenan Yontun'da Taşpınar'ın dedesidir.

Londra'da Central School of St. Martins'de okurken Armani, Vivienne Westwood, Stella McCartney ve Maxmara gibi dünyaca ünlü markalarla çalışan Taşpınar, editörlere de asistanlık yapıyor. Eğitimi sonrası ayakkabı ve çanta tasarlamaya başladı. 2012 yılında kendi şirketi olan Yıldız Dükkânı'nı kurdu ve kendi adını taşıyan markası altında güneş yağları, atkuyruğu bitkisi şampuanı ve vücut şampuanı, doğal at kılı fırçası gibi kozmetik ürünleri Türkiye çapındaki kozmetik zincir ve eczanelerde piyasaya sürüldü. İkoncan, kendi ürünlerini üretip satıyor.

Yurt dışında da satış yapan Taşpınar, şirketinin vizyonunu "kadınları mutlu etmek" olarak belirlemiştir. Türkiye'de önde gelen markalarına özel aksesuar ve giyim koleksiyonları hazırlıyor.

 Çağrı Atakan kimdir?

Çağrı Atakan özellikle Çukur dizisi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Dizide sıklıkla söylediği replik, Ekmeğimizin peşindeyiz ekran severlerin diline dolanmıştır. Hakkında ise kimdir? kaç yaşında? nereli? boyu, kilosu gibi bir çok soru merak konusudur. Kısaca hayatı ve biyografisi.

Çağrı Atakan Çukur dizisinde Remzi karakterini canlandırmıştır. 2018 yılında ise Atv ekranlarında yayınlanan Şahin Tepesi dizisinin oyuncu kadrosuna dahil olmuştur. Dizide Yılmaz karakterini canlandırmaktadır.

Boyu 1.85 cm, kilosu ise 79’dur.