Eda’nın en acı doğum günü! Eda doğduğu gün hayatını kaybetti! Doğum günü faciaya dönüştü! 3 ölü, 1 ağır yaralı

Bursa’da doğum günü eğlencesi faciaya dönüştü! Kontrolden çıkan otomobil beton aydınlatma direğine çarptı. Kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise yaralandı. 4 arkadaşın Eda Nur Baykay’ın doğum gününü kutlamak için buluştukları ve eğlenceden döndüğü öğrenildi.

Bursa’nın Kestel ilçesi Ankara Yolu Caddesi Barakfaki Organize Sanayi Bölgesi mevkiinde, Adem Duran idaresindeki otomobil, sürücünün kontrolünden çıkarak beton aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın şiddetiyle otomobilde bulunan Adem Duran, Eda Nur Baykay, Sıla Çelik ile Sinan Karakuş araçta sıkıştı.

Eda’nın en acı doğum günü! Eda doğduğu gün hayatını kaybetti! Doğum günü faciaya dönüştü! 3 ölü, 1 ağır yaralı - Resim : 1

3 KİŞİ HAYATINI KEYBETTİ

İhbar üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları araçtan çıkarılan Eda Nur Baykay, Sıla Çelik ve Sinan Karakuş’un olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Eda’nın en acı doğum günü! Eda doğduğu gün hayatını kaybetti! Doğum günü faciaya dönüştü! 3 ölü, 1 ağır yaralı - Resim : 2

DOĞUM GÜNÜNDEN DÖNÜYORLARDI

Sürücü Adem Duran ise ağır yaralı olarak Kestel Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hayatını kaybedenlerinin cansız bedeni Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken sürücü Adem Duran’ın hayati tehlikesi olduğu öğrenildi. 4 arkadaşın Eda Nur Baykay’ın doğum gününü kutlamak için buluştukları eğlenceden döndüğü öğrenildi.